İstanbul'da iptal olan etkinlikler hangileri?

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda iptal olan etkinlikler hangileri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2016 11:27

10 Aralık günü İstanbul'da gerçekleşen üzücü saldırı nedeniyle pek çok etkinlik ertelendi.

Haberin Devamı

AKBANK SANAT İPTAL 

16 Aralık 2016 – 04 Mart 2017 tarihleri arasında Akbank Sanat’ta gerçekleştirilecek olan Yokyerler/Nonspaces sergisinin 15 Aralık, 2016 Perşembe (yarın) yapılması planlanan açılış kokteyli İstanbul'da yaşanan üzücü saldırı nedeniyle iptal edildi.

 

BABYLON'DAKİ TOM WAITS TRIBUTE NIGHT BY JAZZMATIZ KONSERİ ERTELENDİ 

Pazar Pazar Babylon kapsamında bugün gerçekleşmesi planlanan Tom Waits Tribute Night by JazzMatiz konseri, dün akşam yaşanan üzücü olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Etkinliğin yeni tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak. 

 

DEVAM EDEN ETKİNLİKLER 

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ ÇARŞIYA DAVET EDİYOR 

Beşiktaş Belediyesi, 10 Aralık akşamı Vodafone Arena Stadyumu yakınlarında meydana gelen patlama sonrası hain terör saldırısını kınamak için adımlarını atmaya devam ediyor. Belediye; Dün İstanbul’daki tüm konsoloslarımızla yapılan yürüyüş ve olağanüstü toplanan meclis kararıyla Beleş Tepe’nin adının şehitler Tepesi olarak değiştirilmesinin ardından Beşiktaş Belediyesi, Başkan Murat Hazinedar öncülüğünde tam kadro çarşıya inecek.

Haberin Devamı

Bugün 15.30'da Beşiktaş Çarşı –Hakan Pastanesi önü –CHP Beşiktaş ilçenin önü bu etkinlik için ayarlanıyor. Basına yapılan bilgilendirmede 'Beşiktaş Belediyesi, Başkan Murat Hazinedar öncülüğünde tam kadro çarşıya inecek. Bilgilendirme broşürleri ile birlikte hem esnafa hem de vatandaşa terörden korkmuyor, daha çok sokaklara çıkıyoruz, çıkmalıyız mesajı verilecek. Sokaklar boş kalmasın, esnaf kan ağlamasın, halk terörden korkmasın… Bir olmanın, diri olmanın tam zamanı… Hadi beraber el ele meydanlara, sokaklara, çarşıya, esnafa…' dendi.

 

İstanbulda iptal olan etkinlikler hangileri

 

ZORLU'DA MOR VE ÖTESİ

Rock müzik sahnemize birbirinden özel şarkılar, albümler ve performanslar kazandıran mor ve ötesi, 20. Yılını çok özel bir konser ile kutluyor. ‘Vestel Gururla Yerli’ konserleri kapsamında 23 Aralık’ta, Zorlu PSM’de gerçekleşecek konser, seyircileri sahne üzerinde ayakta ağırlayacak. 

 

 

 

Haberin Devamı

İstanbulda iptal olan etkinlikler hangileri

 

SERTAB İŞ SANAT'TA

Sertab Erener; İş Sanat sahnesine ilk kez konuk olacak sanatçı 22 Aralık, Perşembe akşamı 20.30’da beşlisi ile birlikte sesinin en saf ve yalın halini yansıtan akustik bir konser verecek. 

 

BABA ZULA İZLENİR

İstanbulda iptal olan etkinlikler hangileri

Babylon’un bu haftaki programında Buttering Trio, BaBa ZuLa ve Omar Souleyman var. Türk psikedelik müziğinin kendine has ekiplerinden BaBa ZuLa 17 Aralık Cumartesi gecesi Babylon’un konuğu olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!