İngiltere'nin en ünlü kayakçısının hayatı film oldu!

Güncelleme Tarihi:

İngilterenin en ünlü kayakçısının hayatı film oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 11:23

Wolverine karakteriyle hafızalarımızda yer eden Hugh Jackman ve geçtiğimiz yıl Kingsman: Secret Service filmindeki performansıyla büyüleyen Taran Egerton'un başrol oynadığı, İngiliz sporcu Michael "Eddie" Edwards'ın hayatını konu alan Eddie The Eagle filminin tanıtım fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

2015 senesinde vizyona giren Kingsman: Gizli Servis (Kingsman: Secret Service)'in başrolünde yer alan Taron Egerton, umulmadık bir performans göstermiş ve adından söz ettirmişti. Tanınmışlığını arttıran başarılı oyuncu, Michael "Eddie" Edwards'ın hayatına odaklanacak olan filmde başrolü kaptı. İngiltere'nin en ünlü kayakçısı olarak bilinen Michael Edwars'ı anlatacak olan film lakabı olan "Eddie the Eagle" ismiyle vizyona girecek.

Haberin Devamı

Taron Egerton'ın İngiliz kayakçı Michael "Eddie" Edwards'ı canlandıracağı filmde ona, Wolverine karakteriyle sinemaseverlerin gönlünde taht kuran Hugh Jackman eşlik edecek. Usta oyuncu filmde karizmatik koç Bronson Peary karakterini canlandıracak. Filmin yönemetliği ise oyuncu kimliğiyle de tanınan Dexter Fletcher tarafından üstleniliyor. 

Hedefleri doğrultusunda uğruna her şeyini verebilecek olan bir sporcununun hikayesinin anlatıldığı Eddie the Eagle, 1 Nisan 2016 tarihinde vizyonda.

 

Haberin Devamı

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!