Hugh Jackman'lı başarı hikayesi

Güncelleme Tarihi:

Hugh Jackmanlı başarı hikayesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 10:55

Wolverine karakteriyle hafızalarda yer eden Hugh Jackman ve Kingsman Gizli Servis'in ajanı Taron Egerton'ı bir araya getiren Kartal Eddie filminin Türkçe altyazılı fragmanı görücüye çıktı. Film ilham verici bir başarı hikayesine odaklanıyor.

Haberin Devamı

Son dönemin konusuyla merak uyandıran filmlerinden Kartal Eddie (Eddie The Eagle), Türkçe altyazılı fragman ve posteriyle görücüye çıktı. Yaşanmış  bir hikayeyi perdeye taşıyan film, sıra dışı bir kayak sporcusu olan Michael "Eddie" Edwards'ın hikayesini anlatıyor. Eddie, inatçı koçunun da yardımıyla 1988 Calgary Kış Olimpiyatları'nda imkansızı başarıyor.

Hugh Jackmanlı başarı hikayesi

HUGH JACKMAN BAŞROLDE

Daha önce gösterime giren X-Men filmlerinde Wolverine karakteriyle efsaneleşen Hugh Jackman bu kez bir eğitmen olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Kartal Eddie filminde Kingsman Gizli Servis filminin genç ajanı Taron Egerton ile başrolleri paylaşıyor. Ayrıca filmde Christopher Walken, Tim McInnerny, Daniel Westwood ve Jo Hartley gibi isimler de yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Dexter Fletcher oturuyor.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

HEYECAN YARATAN BAŞARI HİKAYESİ

Matthew Vaughn'ın yapımcılığını üstlendiği gerçek bir başarı hikayesi olan Kartal Eddie, küçük yaşlardan beri kendisini başarılı bir olimpiyat sporcusu olarak gören Michael Edwards'ın hikayesine odaklanıyor. Edwards her ne kadar kendini başarılı olarak görse de, çevresi onun başarısız olduğunu savunuyor ve girdiği takımlardan kovuluyor kariyerinin başında. Herkes tarafından dışlanan bir kişi haline gelen Edwards, 1968 kayak şampiyonu Bronson Peary ile kendini kanıtlama şansı buluyor. İnadı ve kendine olan güveniyle imkansızı başarıyor.

Kartal Eddie filmi 1 Nisan'da Türkiye'de vizyona girecek.

Hugh Jackmanlı başarı hikayesi

 

Haberin Devamı

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!