Bekar Yaşam Kılavuzu tadında bir film: How To Be Single

Güncelleme Tarihi:

Bekar Yaşam Kılavuzu tadında bir film: How To Be Single
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 15:08

Christian Ditter’ın yönettiği filmin senaryosu Abby Kohn, Marc Silverstein ve Dana Fox’a; senaryo hikayesi Kohn ve Silverstein’e ait. Filmin yapımcılığını John Rickard ve Dana Fox, yönetici yapımcılığını ise Marcus Viscidi üstleniyor. Film 15 Nisan tarihinde ülkemizde gösterime girecek.

Haberin Devamı

Yalnızlık duygusunu üst seviyelerde hisseden insanların çokça yaşadığı şehir New York.

İnsanların güzel bir birlikteliğe, güven duygusuna, yasalanabilecekleri bir omuza olan ihtiyacını yansıtan, gecelik birlikteliklerden sıkılmış bir topluluğun verdiği mücadeleyi anlatan güzel bir hikâye.

Dakota Johnson, Rebel Wilson, Leslie Mann, Alison Brie, Damon Wayans, Anderson Holm gibi isimlerin yer aldığı fil 15 Nisan 2016 tarihinde ülkemizde beyazperdede seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

Bekar Yaşam Kılavuzu filminin özeti

New York şehri Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom ve David gibi binlerce yalnız ve kalbi kırık bekâr insan ile dolu. Herkes kendisine doğru eşi ya da aşk dolu bir ilişkiyi arıyor; pek çoğu ise orta karar bir birlikteliğe bile razı! Baştan çıkartıcı mesajlaşmalar ve tek gecelik ilişkilerin ortasında tüm bu bekar insanların, bekarlığı ve yalnızlığı yönetmesini öğrenmeleri gerekiyor! Christian Ditter’ın yönettiği bu komedi filminin senaryosu Abby Kohn, Marc Silverstein, ve Dana Fox’a; senaryo hikayesi Kohn ve Silverstein’e ait. Filmin yapımcılığını John Rickard ve Dana Fox, yönetici yapımcılığını ise Marcus Viscidi, Richard Brener, Michael Disco, Dave Neustadter, Michele Weiss, Drew Barrymore ve Nancy Juvonen gerçekleştirdi.

BAKMADAN GEÇME!