Hayranlarından Beren Saat'e jest: Saat'in "Ün haritasını" çıkarttılar

Güncelleme Tarihi:

Hayranlarından Beren Saate jest: Saatin Ün haritasını çıkarttılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2015 01:06

Hayranları, Türkiye'nin Yıldızları yetenek yarışmasıyla üne kavuşan ve 10 yılda star bir oyuncu haline gelen Beren Saat'in tüm dünyada yayınlanan projelerinin haritasını çıkardı.

Haberin Devamı

Şu sıralar inzivaya çekilen Beren Saat'i hayranları unutmadı. Türkiye'nin Yıldızları yarışmasıyla tanınan Beren Saat, 10 yıl boyunca yaptığı projelerle sadece Türkiye'de değil, Ortadoğu başta olmak üzere neredeyse dünyanın her yerinde tanınıyor.

30 yaşındaki oyuncunun attığı her adımı takip eden hayranları hangi ülkede, kaç projesinin yayında olduğunu dünya haritası üzerinde gösterip bir yazı kaleme aldı.

HAYRANLARI BEREN'İN ÜN HARİTASINI ÇIKARDI
Şimdiye kadar dizi ve filmlerde 10 kadın karakterine hayat veren Saat için fanları hazırladıkları haritanın altına şunları yazdı:

"10 yıldan fazladır 10 farklı kadın 10 hayat ve bugün bu hayatlar dünyanın farklı noktalarına aynı anda ulaşıyor. Avrupa, Orta Doğu, Güney Amerika ve diğerleri... Tüm bu ülkeler tek bir ortak payda da birleşti Beren Saat! Böyle bir sevgiye ilgiye bağlılığa kaç kişi sahip olabilir ? Sadece işini aşkla tutkuyla yapan insanlar. Ne mutlu ki böyle biri var hayatımızda ve bize ışık tutuyor. Siz bizim gururumuzsunuz!"

Haberin Devamı

Hayranlarından Beren Saate jest: Saatin Ün haritasını çıkarttılar

BEREN SAAT'İ TANIMADILAR

Beren Saat'in sorulduğu yarışmada, 3 yarışmacı da son dönemin en popüler oyuncusu Beren Saat'in kim olduğunu bilemedi.

Haberin Devamı

BEREN SAAT VURDUĞUNU BÖYLE DÜŞÜRDÜ

Beran Saat'in "1. Sezon dövüş koreografi dersleri" notuyla paylaştığı videoda oyuncu partnerleriyle karşılıklı dövüşürken bu sahnelere ne kadar sıkı hazırlanmış olduğunu da göstermiş oldu.

Haberin Devamı

BEREN SAAT'TEN CESUR SAHNE

Beren Saat’in canlandırdığı Yağmur karakteri, evlenmeye ikna için uğraştığı Emre ile yatağa girdi.

Haberin Devamı

BEREN SAAT, HAKAN GENCE'YE KONUŞTU

Hayranlarından Beren Saate jest: Saatin Ün haritasını çıkarttılar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!