"Hayalimdeki rolü oynuyorum"

Güncelleme Tarihi:

Hayalimdeki rolü oynuyorum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 13:30

Klasikleşmiş Broadway müzikali “Damdaki Kemancı” da iki sezondur başrolde yer alan usta oyuncu Mehmet Ali Kaptanlar, canlandırdığı “Sütçü Tevye” karakteri için “Hayalimdeki rolü oynuyorum” dedi.

Haberin Devamı

Zorlu PSM prodüksiyonuyla sahnelenen, yılların eskitemediği, kült Broadway müzikali Damdaki Kemancı ile tiyatroseverle buluşan usta oyuncu Mehmet Ali Kaptanlar, hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Her oyuncunun oynamak istediği bir rol olduğunu söyleyen Kaptanlar “ Bu oyun ile hayalimdeki rol ile buluştum. Çok mutlu ve heyecanlıyım” dedi.

“BİNNUR KAYA, ÇOK DEĞERLİ BİR OYUNCU”

Oyunda başrolü paylaştığı rol arkadaşı Binnur Kaya’ya da övgüler yağdıran usta oyuncu  “Tanıştığımız gün sanki kırk yıllık arkadaşım gibi hissettim.Çok samimi bir insan.Ayrıca çok değerli ve disiplinli bir oyuncu. Provalarda canını ortaya koyarak çalışıyor” dedi. Sahnenin sevgi ve güven gerektirdiğini vurgulayan usta oyuncu, Kaya ve kadroda yer alan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Haberin Devamı

Oyunun ikinci yılı olmasına rağmen hala her hafta prova yaptıklarını söyleyen Kaptanlar” Hala aynı heyecanı taşıyoruz. Sanki her hafta prömiyer yapıyor gibiyiz” dedi.

Hayalimdeki rolü oynuyorum

Hayalimdeki rolü oynuyorum
Hayalimdeki rolü oynuyorum

BAKMADAN GEÇME!