'Hayalet Avcıları'nın (Ghostbusters) yeni fragmanı tık rekoru kırdı

Güncelleme Tarihi:

Hayalet Avcılarının (Ghostbusters) yeni fragmanı tık rekoru kırdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 12:12

Önümüzdeki yazın en büyük gişe hitlerinden biri olarak gösterilen yeni 'Ghostbusters' (Hayalet Avcıları) filminin ilk fragmanı Sony Pictures Entertainment'ın resmi YouTube hesabında dün yayınlandı. Fragman genel olarak olumsuz eleştiriler alsa da, dünden bugüne tam 7 milyon kez izlendi.

Haberin Devamı

Temmuz ayında Türkiye'de vizyona girmesi planlanan yeni nesil 'Hayalet Avcıları' (Ghostbusters) filminin fragmanı dün Sony Pictures Entertainment'ın resmi YouTube hesabında yayınlandı. Fragman, serinin hayranları tarafından pek beğenilmese de, dünden bugüne kadar 7 milyonun üzerinde tık aldı. 

'HAYALET AVCILARI' (GHOSTBUSTERS) FRAGMANI 

Haberin Devamı


Önümüzdeki yazın en iddialı yapımlarından biri olarak gösterilen Paul Feig imzalı yeni Ghostbusters'ın kadrosu tamamen kadınlardan oluşuyor. Yeni kadrodaki isimler Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones ve Kate McKinnon. Kadroda ayrıca Chris Hemsworth'ün de yer aldığını not düşelim. 

Hayalet Avcılarının (Ghostbusters) yeni fragmanı tık rekoru kırdı
Chris Hemsworth 


'Hayalet Avcıları' serisinin 1984 yılında yayınlanan ilk filmi, o zamana kadar yapılan en pahalı komedi filmi olarak biliniyor. İlk filmin elde ettiği gişe başarısının ardından filmin ikincisi 1989 yılında yine aynı kadroyla çekildi. 

Haberin Devamı

Hayalet Avcılarının (Ghostbusters) yeni fragmanı tık rekoru kırdı


27 yıl sonra yeniden çekilmesi planlanan 'Hayalet Avcıları' başlarda serinin ana karakterlerini yeniden bir araya getirecek bir devam filmi olarak düşünüldü. Ancak Bill Murray'in bu konudaki isteksizliği nedeniyle bu fikir rafa kalktı. Yapımcılar bunun üzerine tamamı kadınlardan oluşan yeni bir kadro kurmaya karar verdi.

 

Orijinal filmlerin yıldızları Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson ve Sigourney Weaver ise yeni filmde konuk oyuncu olarak yer alacak.

 

 

BAKMADAN GEÇME!