Hangi burç neden korkar? | Astroloji

Güncelleme Tarihi:

Hangi burç neden korkar | Astroloji
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2015 16:11

Astroloji , burçların iyi yönlerini anlatıp duruyor. Fakat her zaman burçları övecek halimiz yok! Her insanın korktuğu, amiyane tabirle ‘tırstığı’ bir nokta elbette var.

Haberin Devamı

Hangi burç ne gibi durumlarda ‘imdat’ çığlığı atıyor, işin mizahi yönüyle işte burçların 'tırsma' sebepleri…

Hangi burç neden korkar | Astroloji

KOÇ BURCU (21 MART - 19 NİSAN)
Koç burcu engel olamadığı, önüne geçemediği durumlardan korkar. Aslında “korkmaktan korkar”. Yaşlanmaktan, âşık olmaktan ve hastalanmaktan çok korkabilir. Bu durum onun özgürlüğünü kısıtlayacağı ve bağımlılık yaratacağı için mutsuz olur.

BOĞA BURCU (20 NİSAN - 20 MAYIS)
Boğa burcu aceleye gelemez. O yüzden hızlı olan şeyler onu ürkütür. O her şeyi aheste bir şekilde yapma taraftarıdır. Boğalar aynı zamanda biriyle rekabet etmekten de korkarlar. Ona meydan okunması , boğa burcu insanını delirtebilir.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS - 21 HAZİRAN)
İkizler burcu da özgürlüğüne düşkün olduğundan sınırlandırılmaktan çok korkar. Ona neyi nasıl yapması gerektiğinin söylenmesi tüylerini diken diken edebilir. Bir çok ikizler konuşma yetisini ve ellerini kaybetmekten çok korkar.

YENGEÇ BURCU (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)
Bir yengeç her şeyden korkabilir. Başına sürekli kötü şeyler gelme ihtimalini kafasına takar. Aslına bakılırsa, yengeçler evlenmekten, evde kalmaktan, çocuk sahibi olmaktan, aç kalmaktan, hasta olmaktan kısacası her şeyden korkar.

Hangi burç neden korkar | Astroloji

Haberin Devamı

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ - 22 AĞUSTOS)
Aslan burcu, kendisini alkışlayacak birini bulamamaktan acayip korkar! Zira, Aslan burcunun olayı şovdur. Cazibesini kaybetmekten, yaşlanmaktan, göz önüne çıkamamaktan, şovunu devam ettirememekten ölesiye tırsar.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS - 22 EYLÜL)
Başak burcu insanı mikroplardan, virüslerden, kendisine hastalık geçirebilecek herkesten tırsar. Kontrolsüz gelişen olaylar, daha doğrusu kendi tahmininden farklı gelişen durumlar onları tedirgin eder.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL - 22 EKİM)
Teraziler ortamın elektriklenmesinden daha doğrusu kavga çıkmasından çok korkarlar. Birileriyle tartışma amaçlı yüz yüze gelmek onlara kâbus gibi gelebilir. İnsanların gergin olduğu ortamlardan ışık hızıyla sıvıştıkları görülür.

Haberin Devamı

AKREP BURCU (23 EKİM - 21 KASIM)
Akrep burcu korku konusunda tam bir ikilemdedir. Çoğu akrep, korktuğu şeyi delice isteyebilir. Evliyken aşık olmaktan korkar ama aşık olur. Birini kaybetmekten korkar, ama onu kaybetmek için elinden geleni yapar.

Hangi burç neden korkar | Astroloji

YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)
Yay burcu Zodyak’ın en cesuru olarak geçinse de aslında büyük korkulara sahiptir. Yaptığı planların hayata geçirilmemesi ve hayatın buz gibi soğuk gerçekleri ile yüzleşmek onu çok korkutur.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 19 OCAK)
Bir oğlak, genellikle “Onlar ne der”, “Benim hakkımda ne düşünürler” gibi korkulara sahiptir. Parasız kalmak da tırstığı durumlara en önemli örnektir. Çaresizlik ise hayatta en korktuğu şeydir.

KOVA BURCU (20 OCAK - 18 ŞUBAT)
Kova burcu rutinleşmekten acayip korkar. Özellikle hareketlerinin gözlem altında tutulmasından , başlarıyla istemediği şeyleri yapmaktan, değiştiremeyeceği durumlardan tırsar. Bunların dışında yalnız kalmakta en büyük korkuları arasındadır.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT - 20 MART)
Balık burcu kendini akışa bırakmayı sever. Bu yüzden belli sürelerde yapılacak işleri yapmak, sürekli rapor vermek gibi durumlarla yüzleşmek korkar. Zamanla yarışmak onların en büyük korkularındandır.

BAKMADAN GEÇME!