Han Solo'yu kimin oynayacağı belli oluyor

Güncelleme Tarihi:

Han Soloyu kimin oynayacağı belli oluyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 17:14

2018'de vizyona girmesi beklenen Han Solo filmi için yeni gelişmeler yaşanıyor. Rogue One: A Star Wars Story'nin ardından vizyona girecek olan Han Solo filmi için başrol oyuncusunu canlandırabilecek adaylar arasında; Alden Ehrenreich, Jack Reynor ve Taron Egerton yer alıyor.

Haberin Devamı

En son vizyona giren Star Wars: Güç Uyanıyor gişeyi kasıp kavurdu. Toplamda 2 milyon doların üzerinde gişe hasılatı elde eden, ülkemizde 1 milyondan fazla izlenen Star Wars'un son filminden sonra spin-off projeler art arda geliyor. Bu yılın sonunda Rogue One: A Star Wars Story ardından Han Solo filmi geliyor. Yeni gelen detaylarda ise Han Solo karakterini canlandıracak olan ismin genç oyuncular arasından seçileceği yer alıyor. 

 

HAN SOLO KARAKTERİNİ KİM CANLANDIRACAK?

Harrison Ford'un canlandırdığı efsane karakter Han Solo uzun bir aranın ardından tekrar izleyici karşısına çıkıyor. Han Solo'nun gençliğine odaklanacak olan film için oyuncu seçimleri hala devam ediyor. Seçmelerden son üçe kalan isimler arasında Beautiful Creatures filminde yer alan Alden Ehrenreich, en son Transformers: Kayıp Çağ'da izlediğimiz Jack Reynor ve Kingsman: Gizli Servis'te izleyici karşısına çıkan Taron Egerton bulunuyor. 

Haberin Devamı

Han Soloyu kimin oynayacağı belli oluyor

HAN SOLO FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Star Wars serisinin en sevilen karakterlerinden olan Han Solo'nun kendine has filmi 2018 yılında vizyona girecek. Filmin senaryosu Star Wars: Güç Uyanıyor'u yazan Lawrance Kasdan ve oğlu Jon Kasdan tarafından yazılacak. Filmin yönetmenliğini ise Phill Lord ve Christopher Miller ikilisi üstlenecek. Genç Han Solo karakteri ilk kez 16 Aralık 2016 tarihinde vizyona girecek olan Rogue One: A Star Wars Story'de görünecek.

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır. 

BAKMADAN GEÇME!