Güzel Köylü (Star TV) izle yeni bölümde Cemal nikahtan kaçamaz!

Güncelleme Tarihi:

Güzel Köylü (Star TV) izle yeni bölümde Cemal nikahtan kaçamaz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2015 10:15

Sade bir hikaye ve mütevazı oyuncu kadrosuyla yola çıkan Güzel Köylü hiç de hafife alınmayacak bir rakip olduğunu gösterdi. Güzel Köylü 32. bölümde Cemal, Kamuran’a bir kez daha hayır diyebilecek mi? Nikah’ta neler yaşanacak? Güzel Köy’de ortalık yine karışıyor. Yeni bölüm 28 Ocak Salı akşamı saat 20.30'da Star TV'de izlenebilecek.

Haberin Devamı

Cemal'in nikahtan kaçma planı Kaan'ın vurulmasıyla suya düşer. Cemal Kaan'a yardım etmek amacıyla tekrar kamp alanına döner ve Kaan'ı hastaneye götürür. Kaan 'ın vurulduğunu ve Cemal'in kaçamadığını öğrenen Gül de soluğu hastanede alır. Cemal, nikahtan kaçamamıştır. Ancak polis, Kaan'ın vurulma eyleminden dolayı Cemal'i ve kamp alanındaki herkesi gözaltına alınca Cemal nikahtan kurtulacağını sanarak rahatlar.

Güzel Köylü (Star TV) izle yeni bölümde Cemal nikahtan kaçamaz

Cemal'in gözaltına alındığını öğrenen Kamuran ortalığı ayağa kaldırır. Yusuf ve Hüsnü'yü de devreye sokarak Cemal'i gözaltından kurtarmak için elinden geleni yapar ve bunda da başarılı olur. Cemal mecburen nikah salonuna gider. Amacı Kamuran'a hayır demektir. Ancak nikah salonunda kimsenin beklemediği bir olay olur.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 28 Ocak Çarşamba
Yayın Saati: 20.30

GÜZEL KÖYLÜ YENİ BÖLÜM İZLE

GÜZEL KÖYLÜ'DE OYNAYAN GİZEM KARACA KİMDİR?

Gizem Karaca, 7 Eylül 1992 doğumlu. Muhteşem Yüzyıl’ın ilk 4 bölümünde figüran olarak oynayan ve Miss Turkey 2011 yarışmasına katılarak 2. olan Gizem Karaca, Eve Düşen Yıldırım ile üne kavuşmuş ve bu sektörde ben de varım demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!