Günün en iyi 5 etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Günün en iyi 5 etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2015 01:43

Bugün 21 Nisan Salı... Akşam bir şeyler yapmak isteyenler için günün en iyi 5 etkinliğini seçtik.

Haberin Devamı

Günün en iyi 5 etkinliği
THE PHANTOM OF THE OPERA

21.00
Zorlu PSM

25 yılı aşan geçmişiyle Broadway'in en uzun soluklu ve en büyük prodüksiyona sahip müzikali Operadaki Hayalet, aynı zamanda dünya çapında 40 ülke, 110 şehirde, 65,000 performansla 80 milyonluk bir izleyici kitlesine sahip bir müzikal. İzlemediyseniz geç kalmadınız. Etkinlik Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde 21.00'de başlıyor. Bilet fiyatları 122-250 TL arasında.

Günün en iyi 5 etkinliği


Günün en iyi 5 etkinliği
TOM HARRELL

Haberin Devamı

20.00
İş Sanat Kültür Merkezi

Zamanımızın en yaratıcı ve tavizsiz caz enstrümancılarından ve bestecilerinden biri olarak tanınan Harrell, 260 kaydı aşan diskografisi ve 40 yılı aşan kariyerine rağmen aktif olarak gerçekleştirdiği kayıtlar ve dünya çapındaki turneleriyle taze ve güncel kalmayı beceren nadir müzisyenlerden. Sanatçı, trompet ve flugelhornda sahip olduğu sıcak ve parlak tonunun yanı sıra icra ve bestelerindeki eşsiz armonik ve ritmik derinlikle şimdiden meslektaşları ve sadık hayranlarının gözünde bir caz ikonu olarak yer almış durumda. Ünlü sanatçı, caz sezonunun son konuğu olarak İş Sanat'ta sahne alıyor. Konserin bilet fiyatları 46-83 TL arasında değişiyor.

Günün en iyi 5 etkinliği

Günün en iyi 5 etkinliği
ACI TATLI AYRILIK

20.30
Bo Sahne

İki erkeğin gerçek yaşam kesitleriyle bezenmiş, 'ayrılık' olgusuna bambaşka bakış açıları getiren unutulmayacak bir gösteri. Yazar ve danışman Aret Vartanyan ile usta oyuncu Levent Özdilek'in bir araya geldiği gösteride, izleyicilerle birlikte 'ayrılık' belki de her biriniz için bambaşka bir anlama dönüşecek. Bilet fiyatları ise 52-83 TL arasında.

Haberin Devamı

Günün en iyi 5 etkinliği
DİL

20.30
Galata Perform

Kaybolmak üzere olan bir sosyal sınıfın gündelik hayatını grotesk bir çerçevenin içinden anlatan oyun, gündelik dille pop kültür dilini, tüketim diliyle politik dili ustaca birleştirerek fantastik bir atmosferde toplumun tüm kayıplarının izini sürüyor… Trajedi ve komedinin iç içe geçtiği, dil oyunları ve göndermelerle dolu dinamik bir oyun. Özlem Saraç, Şirvan Akan, Mehmet Şeker'in oynadığı oyunun yönetmeni ise Şenay Tanrıvermiş. Oyunun bilet fiyatı 29.50 TL.

Günün en iyi 5 etkinliği

Günün en iyi 5 etkinliği
FERHANGİ ŞEYLER

20.30
Trump Kültür ve Gösteri Merkezi


Büyük usta Ferhan Şensoy'un 7 Mart 1987'den beri aralıksız oynadığı tek kişilik gösterisi, gündelik herhangi olayların Ferhanca bir mizah penceresinden değerlendirilmesi... Gösterinin bilet fiyatı 35-55 TL arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!