Güllerin Savaşı'nda Gülru, Gülfem ve Ömer'i otel odasında basar!

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşında Gülru, Gülfem ve Ömeri otel odasında basar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2014 10:18

Güllfem’in planı zaferle sonuçlandı ve Ömer, Gülru’yla ilgili büyük hayal kırıklığı yaşadı. Güllerin Savaşı 22. yeni bölümüyle 6 Aralık cumartesi gecesi saat 20.00'da ekrana gelmeye hazır. Yeni bölümde Gülfem'in planları tıkır tıkır işlemektedir. Ömer ile Gülru'nun arasını yavaş ama emin adımlarla bozmaktadır. İşte yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti.

Haberin Devamı

Gülru, Gülfem'in kendisine tuzak kurduğunu öğrenebilecek mi? İkilinin yarı çıplak bir şekilde otel odasında Gülru'ya sözde 'yakalanması' ipleri tamamen koparacaktır. Gülfem’in “Ali Cengiz oyunları” sonrasında Gülru ve Ömer birbirleri hakkında hayal kırıklığı yaşamaya başlarlar. Gülfem, Gülru’yu Ömer’in gözünden tamamen düşürmek için yeni planlarını devreye sokar.

GÜLFEM’İN PLANI İŞE YARAR

Gülru ve Ömer yanlış anlaşılmaların acısını çekerken, Gülru’yu evde asla tahmin etmeyeceği bir sürpriz beklemektedir. Mesude, babası ve Yener arasında kalarak zor anlar yaşar. Taner ve Çiçek büyük bir adım atıp, beraber olmaya başlarlar. Bunu fark eden Yonca deliye döner.

MERT DE İŞİN İÇİNE GİRER

Gülfem, Mert’i de dahil ettiği bir oyunla Ömer’den farklı bir intikam alırken, bu sayede Ömer’le yakınlaşma fırsatı da yakalar. Gülfem’in son darbesi ise Gülru’yu Ömer’e karşı içinden çıkılmaz bir duruma düşürecektir.

Haberin Devamı

CİHAN'I KİM DURDURACAK

Küçükken ablası Gülfem’in onu boğmaya çalışması yüzünde büyük bir sarsıntı geçiren Cihan 20’li yaşlara gelmesine rağmen bu travmayı atlatamamış ve köşkte bir çatı katında hayatına devam etmektedir. Onu hayata bağlayan tek kişi Gülru’dur. İçinde ona karşı bastıramadığı bir aşk beslemektedir. Yeni bölümde Cihan, ona müzik dersi veren ve gitar öğreten öğretmenini boğmaya çalışır.

Güllerin Savaşında Gülru, Gülfem ve Ömeri otel odasında basar

Güllerin Savaşı’da Gülfem’i 15 Temmuz 1977 İstanbul doğumlu Canan Erdüger canlandırıyor. Televizyon izleyicisi onu Behzat Ç.’de oynadığı Savcı Esra rolüyle tanıdı. Akıllara kazınan “Dünyanın ekseni kaydı Behzat. 12 cm yerinden oynadı, sen bana 1 cm bile yaklaşmadın.” repliği sosyal medyada gündeme oturdu. Şu an Güllerin Savaşı’nda büyük bir moda şirketinin sahibesi Gülfem Hanım’ı canlandıran Erdüger, Franklin and Marshall College`da tiyatro ve sosyoloji eğitimi aldı. New York Actors Studio Drama School`da oyunculuk için yüksek lisans yaptı. Türkiye’de dizi hayatına Binbir Gece’de Eda karakterine can vererek atıldı.

Haberin Devamı

Ezik fakat sonradan gözü açılan Gülru (Damla Sönmez) 3 Mayıs 1987 İstanbul’da doğumlu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda yarı zamanlı eğitim alan renkli gözleriyle adında söz ettiren Sönmez, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitimine devam etti ve mezun oldu. İstediği zaman buz gibi bakışlarını kullanabilen Damla Sönmez’i üne kavuşturan yapım ise Seçkin Özdemir ile başrollerini paylaştığı Bir Aşk Hikâyesi.

GÜLLERİN SAVAŞI 22.BÖLÜM FRAGMANI – 6 ARALIK CUMARTESİ

İlk bölümüyle 8 Temmuz Salı günü izleyicinin karşısına çıkan Güllerin Savaşı genel konusu şöyle: İşinden ötürü yurtdışından geri dönen Ömer Hekimoğlu eski aşkı Gülfem ile tekrar bir araya gelir. Fakat evin hizmetçisi Gülru’yu tanıdıkça ona karşı ilgisi artmaya başlar.
Dizi`de Gülru karakterini Damla Sönmez ,Gülfem karakteri`ni Canan Ergüder oynamaktadır. Güllerin Savaşı’nın diğer oyuncuları Yiğit Kirazcı ,Sercan Badur ,Feyza Civelek ,Zeynep Köse,Atilla Şendil,Meltem Pamirtan ,Verk Yaygın Serap Aksoy,Arif Pişkin ,Münire Apaydın ,Uğur Kıral ,Turgay Tanülkü ,Güzin Akın ,Pınar Afşar ve Aslı İçözü gibi deneyimli isimler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!