Güllerin Savaşı yeni bölümde büyük sürpriz!

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşı yeni bölümde büyük sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2014 14:12

Kanal D'de merakla beklenen Güllerin Savaşı dizisi 12. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. Peki neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Güllerin Savaşı yine heyecan dolu bir bölümle geliyor!

Halide, kendi kulaklarıyla duyduğu ve Gülru’nun rüyasında Ömer Bey’i öptüğünü gördüğü rüyayı Gülfem’e anlatması geçtiğimiz bölüm Gülfem’i gülme krizine sokmuş hiç etkilenmemiş gibi görünse de Halide gittikten sonra kafasında tilkiler dolaşmaya başlamıştı. Gülru ve Mert’i evin salonuna toplayan Gülfem, onlara müjdeli bir haber vermek için önce alıştıra alıştıra geleneklerinden göreneklerinden bahsetti ve sürprizi patlattı. Mert’in kendini kovuldu sanmasının aksine Gülru ve Mert’i evlendirmeyi düşündüğünü açıklayan Gülfem bütün masrafları karşılayacağını, onları balayına göndereceğini hatta bir yıl boyunca oturacakları evin kirasını da kendisinin vereceğini söyledi. Bu haber üzerine havalara uçan Mert Gülfem Hanım’a nasıl teşekkür edeceğini şaşırır.Tam bu sırada içeri giren Ömer ise her şeye şahit olmuştur.

Haberin Devamı

Gülfem bu teklifi boşu boşuna yapmamıştır. Aklınca Gülru ve Ömer’in birbirlerinden tamamen koparacak ve rakibesini al aşağı edecektir. Bu önerinin ardından birbirlerine gizliden aşık olan Ömer ve Gülru çaresiz kalırlar. Mert ise çoktan geri sayıma başlamıştır fakat hesap etmediği bir şey vardır. Mine ile yaşadığı yakınlaşma başına dert açmıştır. Mine, Ömer’i evlenmemesi hakkında tehdit eder. Hayatından Gülru’yu çıkartma planları yapan Gülfem kardeşi Cihan’ın kendisini küvette boğmaya çalışacağından habersizdir.

Güllerin Savaşı yeni bölümde büyük sürpriz

Yonca ise hamilelik oyununa devam etmekte ve Gülru’yu Ömer Beyle konuşması hakkında sıkıştırmaktadır fakat bu oyun ve Cihan’ın evden kaçması ortalığı iyice karıştırır. Bütün bu kaosun ortasında Ömer, Gülru için, Gülfem’i de şoke edecek bir sürpriz hazırlar.

27 Eylül cumartesi yani bu akşam saat 20.00'de yayımlanacak olan Güllerin Savaşı 12. bölümde, Gülfem hayatında ilk defa Cihan’a sarılır ve ağlayarak ondan yardım ister. Hayatında birinden yardım istemeyi küçük düşmek olarak gören Gülfem artık değişmeye başlamıştır.

Haberin Devamı

Gülru ise Mert’i sevip sevmediğinden emin değildir. Hatta kendi kendine ‘Nereden çıktı’ diye sorular sormaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!