Güldür Güldür izle yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Güldür Güldür izle yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 09:13

Güldür Güldür 101. program heyecanı.... Geçtiğimiz hafta 100. bölümü geride bırakarak rekor kıran komedi televizyon şovu bu hafta yeni bölümüyle izlenebilecek. Ali Sunal'ın sunduğu kadrosunda Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Atilla Prensesin Ukusu filmiyle adından söz ettiren Çağlar Çorumlu ve Yalan Dünya'dan tanıdığımız İrem Sak gibi popüler isimleri barındırıyor. Show TV'de izlenebilen yeni bölümde bu hafta yatılı erkek lisesinde kalan İbrahim, doğum gününü kutlamak isteyecek ve İbrahim'in arkadaşları Bahadır ile Mustafa, ona ne sürprizler hazırlayacak...

Haberin Devamı

Saturday Night Live'in skeçlerinden esinlendikleri iddia esilen ama sıcak ve samimi ekibiyle güldürmeyi başaran Güldür Güldür yepyeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazır. Bakalım Güldür Güldür'ün yeni bölümünde Eşofmanlı Şevket Hoca'ya ne gibi komik sorular sorulacak, işte onalrdan bir kaçı:

- Arama motoruna tüp taktırsak daha az yakar mı?

- Feyste arkadaşımızı bulmak için kaybetmemiz mi gerekiyor? 

- Tıklanma rekoru kırmak istiyorum, mahallede kendimi herkese tıklattırdım, rekor ne zaman gelir?

- İnternet sitesi kaç dairelidir?

Son bölümde ekranlara gelen Tiki Kız Burcu skeci salondakileri ve ekran başındaki bir çok kişiyi kahkahalara boğdu.

Tiki kız Burcu skeci konusu: Oğlu Mustafa'nın sıra arkadaşı Burcu ile yaşadığı problem sebebiyle okula gelen İbrahim, müdür Aysel ile yaşanan problemi çözebilecek mi? Tiki kız Burcu neden Mustafa'ya kötü davranıyor olabilir? Güldür Güldür Show'un hemen ardından, 100. bölüme özel hazırlanan belgesel ile izleyiciler ilk defa sahne arkası ve provalardan görüntüler ile ekibi daha da yakından tanıyacak. Oyuncu röportajları ve merak edilen Güldür Güldür Show görüntüleri ilk defa izleyici ile Güldür Güldür Show Özel bölümünde buluşacak.

BAKMADAN GEÇME!