Gişe rekortmeni Hızlı ve Öfkeli'nin 8. filmi geliyor...

Güncelleme Tarihi:

Gişe rekortmeni Hızlı ve Öfkelinin 8. filmi geliyor...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 12:14

Gişe rekorları kıran Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi Fast 8 için yeni dedikodular ortaya çıkıyor. Oyuncu kadrosunun ve senaryonun şekillenmeye başladığı dönemde filmin kötü karakterinin Charlize Theron olacağı konuşuluyor. Hızlı ve Öfkeli 8 ne zaman vizyona girecek?

Haberin Devamı

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hızlı ve Öfkeli serisi devam filmleriyle beyaz perdenin tozunu attıracağa benziyor. Geçtiğimiz yıl Türk sinema salonlarının en çok izlenen üçüncü filmi olan Hızlı ve Öfkeli 7'nin ardından devam filmi için çalışmalar başlamış James Wan'ın terkettiği yönetmen koltuğunu F. Gary Gray'in dolduracağı kesinleşmişti. Oyuncu kadrosunun da yavaş yavaş oturduğu Fast 8 için yeni dedikodular gündemde.

BEYAZ PERDENİN TOZUNU ATTIRACAK!

Şimdilik senaryo çalışmalarının sürdürüldüğü Fast 8 filmi için acımasız ve vahşi bir kadın karakter yaratılması planlanıyor. Yönetmen F. Gary Gray ve filmin senaryosunu kaleme alan Chris Morgan'ın kafasında Charlize Theron var.  2015 yılında vizyona giren Mad Max: Fury Road'da gösterdiği performansla  Charlize Theron, Fast 8 için biçilmiş kaftan. 

Haberin Devamı

Gişe rekortmeni Hızlı ve Öfkelinin 8. filmi geliyor...

FAST 8, 14 NİSAN 2017'DE VİZYONDA!

Vin Diesel , Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson ve Ludacris'in yer alacağı Fast 8'de Charlize Theron'ın yer alacak olması bile seriye başka bir boyut kazandırabilir. Şimdilik Theron'a resmi bir teklif götürülmedi ancak oyuncunun Fast 8'in çekim tarihlerinde boşta olacağı tahmin ediliyor. Eğer Charlize Theron, Fast 8 filminde oynamayı kabul ederse yönetmen F. Gary Gray ile ikinci defa çalışmış olacak. İkili daha önce İtalyan İşi (The Italian Job) filminde bir araya gelmişti.

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!