Game Of Thrones 5. sezon başlıyor! İşte o tarih

Güncelleme Tarihi:

Game Of Thrones 5. sezon başlıyor İşte o tarih
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2015 14:34

Büyük bir fenomen haline gelen Game Of Thrones dizinin, 5. sezonu ne zaman başlayacak diye merak eden hayranlara, dizinin resmi twitter hesabından müjdeli haber geldi. İşte Taht Oyunları'nın başlayacağı tarih.

Haberin Devamı

Baş döndürücü entrikalar ve soğuk savaşların döndüğü, her bölümünü dünyada aynı anda milyonlarca kişinin izlediği Game Of Thrones’un 5. Sezon ilk bölümünün yayınlanacağı tarih belli oldu.
Dünyada milyonlarca hayranı olan Game Of Thrones’un 4. Sezonu oldukça heyecanla bitmiş, 5. Sezon ise izleyiciler tarafında merakla beklenmişti. Fenomen dizinin resmi Twitter hesabından özlemleri bir nebze de olsa giderecek müjde geldi: Game Of Thrones 5. Sezonu 12 Nisan Pazar günü kaldığı yerden devam edecek.
İşte resmi hesaptan açıklama:



5. SEZON HAKKINDA İLK İPUÇLARI
Bir televizyon klasiğine dönüşen Game of Thrones'un 5. Sezonunda bir ilk yaşanacak ve flashback sahneleri izleyeceğiz. Nisan 2015’te seyirciyle buluşacak olan Game of Thrones'un her biri fenomen olan karakterlerinin gençliklerini kimlerin canlandıracağı yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Game Of Thrones 5. sezon başlıyor İşte o tarih


Lena Headey’in canlandırdığı Cersei Lannister karakterinin gençliği rolünde Nell Williams’ı izleyeceğiz. Daha önce Loving Miss Hatto ve National Theatre Live gibi dizilerde rol alan Williams, Game of Thrones'un ilk üç bölümünde rol alacak.

Haberin Devamı

GAME OF THRONES’UN KONUSU NEDİR?
Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar'ın kalesi Kıştepesi'nin kuzeyinde, Yedi Krallık'ı koruyan Sur'un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır.

Kuşkulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çağırılan Eddard Stark kendisini Demir Taht'ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur.
Dostuyla düşmanını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard'ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar'ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtaları ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır.
Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Krallık için de uğursuz alametlerle gelmektedir. Taht mücadeleleri her zamankinden daha sert geçecektir.

BAKMADAN GEÇME!