FLORIDA SOKAKLARINDA 45’LİK BİR LOLİTA

Güncelleme Tarihi:

FLORIDA SOKAKLARINDA 45’LİK BİR LOLİTA
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2015 10:02

Haberin Devamı

Jennifer Lopez

Dünyaca ünlü Latin pop şarkıcı Jennifer Lopez, Florida'da bir arkadaşıyla alış veriş yaparken görüntülendi.

Mini bir etek ve göbeğini açıkta bırakan 45 yaşındaki Lopez, genç kızlara taş çıkardı.

Kıyafetini basit bir topuz ve hafif bir makyajla tamamlayan ünlü yıldız, hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Eski eşi Marc Anthony'den 2008 yılında ikiz bebek sahibi olan Lopez, Florida sokaklarında lolita gibi dolaştı.

Victoria Silvstedt

İsviçreli 40 yaşındaki eski model Victoria Silvstedt, Saint Tropez'de tatil yapyor. Plaj kıyafetini, gladyör stili ayakkanılarla tamamlayan Victoria, ilgi odağı oldu.


Elle McPherson

80'li ve 90'lı yılların en parlak modellerinden Elle McPherson kariyerinin başında kendisine verilen "Bayan Vücut" unvanını hala koruyor. 52 yaşındaki McPherson, Sidney'de tatil yaparken görüntülendi.

Haberin Devamı

Tatiline teknede ailesi ve yakın arkadaşlarıyla güneşlerek devam eden eski manken, düzgün fiziğine güvenerek beyaz bir bikini tercih etti.

Paulina Porizkova

Çek asıllı manken ve oyuncu Paulina Porizkova, Fransa sahillerinde görüntülendi. 50 yaşındaki eski mankenin, düzgün fiziği ve kusursuz taşıdığı bikinisiyle göz doldurdu.

Gwyneth Paltrow

ABD'li sinema oyuncusu Gwyneth Paltrow, ailesiyle Karayipler'e tatile gitti. 42 yaşındaki ve 2 çoçuk sahibi olan oyuncu düzgün fiziğiyle tam not aldı.

Sharon Stone

Sharon Stone, hep hayal ettiği şöhreti belki 30 yaşından sonra buldu ama kolay kolay veda etmemeye kararlı... 52 yaşına giren Stone, rol aldığı Five Bucks A Day adlı filmde incecik bir bikini ile kamera karşısına geçti... Yönetmenliğini Nigel Cole'un yaptığı filmde Stone geçip giden yıllara meydan okuduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Vücuduna ne kadar güvendiğini gösteren Stone, birgün kuaföre de iç çamaşırı giymeden gitmişti.

BAKMADAN GEÇME!