Film izle – Gelecek haftanın filmleri ve fragmanları (Yıldızlararası, Salak - Avanak 2 vb.)

Güncelleme Tarihi:

Film izle – Gelecek haftanın filmleri ve fragmanları (Yıldızlararası, Salak - Avanak 2 vb.)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2014 12:46

Komedi, gerilim, fantastik, romantik ve bunun gibi daha birçok kategoride vizyona giren filmlerin fragmanlarını izleyebilir, özetlerini okuyabilir ve fikir sahibi olabilirsiniz. İşte bu haftaya damgasını vuran Christopher Nolan’ın son şaheseri Yıldızlararası’ndan, ormanların kralı Tarzan’a ve sinemalarda gösterilmeye hazırlanan Evliya Çelebi Ölümsüzlük Suyu’ndan, Jim Carrey’li Salak ile Avanak: Geri Dönüyor’a gelecek haftanın filmleri.

Haberin Devamı

Bu hafta sonu en çok seyredilen yabancı filmi Warner BrosTr'nin Yıldızlararası’nı 92.196 kişi izledi. “Yıldızlararası”, “Kara Şövalye” veya “Inception” kadar heyecan verici bir film mi, ona sinema seyircisi karar verecek.

Christopher Nolan ve kardeşi Jonathan Nolan tarafından senaryosuna 2006 yılından beri çalışılan bilim-kurgu filmi tam 2 saat 40 dakika sürüyor. Film bu bakımdan biraz yorucu da olsa, seyirciyi zaman, ölüm, aşk ve insanlık hakkında insanı düşündürüyor.

Film izle – Gelecek haftanın filmleri ve fragmanları (Yıldızlararası, Salak - Avanak 2 vb.)

Filmin konusuna gelince: Dünya üzerindeki yaşamımız sona ererken, bir grup araştırmacı insanlık tarihinin en önemli görevini üstlenirler; Bulunduğumuz galaksinin ötesine yolculuk ederek insanlığın, yıldızların ötesinde yaşamını sürdürmesinin mümkün olup olmayacağını keşfe çıkarlar.

Haberin Devamı

Teknik bilgisi ve çok becerikli Cooper, mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; hayattaki tek amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan dede Donald çocuklara göz kulak olurken, henüz 10 yaşındaki kızı Murph şaşırtıcı bir zekâya sahiptir. Geçmişte bıraktığı bilim insanı kariyerini özleyen Cooper´un karşısına bir gün beklenmedik bir teklif çıkar ve ailesinin, dahası insanlığın güvenliği için zorlu bir karar alması gerekir...

VİZYONDAKİ FİLMLER VE GELECEK HAFTANIN FİLMLERİ (FRAGMAN İZLE) – SALON BİLGİLERİ

1994 yılında ortalığı kasıp kavuran Salak ile Avanak yeniden beyazperdede. Jim Carrey ve Jeff Daniels'ın başrollerini paylaştıkları filmin konusu şöyle: Budala kahramanlarımız, ilk maceralarının üzerinden geçen 20 yıldan sonra, bu sefer de kayıp bir kızla, eksilmiş bir böbreğin peşinde.

Film izle – Gelecek haftanın filmleri ve fragmanları (Yıldızlararası, Salak - Avanak 2 vb.)

Lloyd ve Harry'yi 20 yıl önce kovalamaca oynarken bırakmıştık. Salaklıkları haricinde her şey değişmiştir. Böbreğe ihtiyacı olan Harry, bir kızı olduğunu öğrenince, Lloyd'u, Mary onu reddettiği için girdiği 'komadan' çıkarmak üzere, yardım istemek için yollara düşer. Aslında sürekli kapatılmaları gereken akıl hastanesinden çıkıp, çılgın bir araçla ülkeyi kat ettikten sonra, kendilerini dünyanın en akıllı beyinlerine ev sahipliği yapan bir zirvede bulurlar. Ama orası artık öyle değildir.

Haberin Devamı

Haftanın öne çıkan bir diğer filimi Evliya Çelebi Ölümsüzlük Suyu ise Evliya Çelebi’yi günümüz İstanbul’una taşıyan Türkiye’nin ilk 3D animasyon filmi olma özelliğini taşıyor. Haluk Bilginer’in Evliya Çelebi’yi, Nurseli İdiz’in Kraliçe’yi, Ahmet kural ve Murat Cemcir’in kötü kalpli kargaları seslendirdiği filmde Evliya Çelebi, Ölümsüzlük Suyu; Ab-ı Hayat'ın peşine düşer ve sayısız macera imza atar.

Ölümsüzlük Suyu’nun, Ab-ı Hayat'ın peşinde olan Evliya Çelebi 17. Yüzyılda Nil Nehri kıyısında aradığını bulur, ancak kötü kraliçe, Evliya Çelebi´nin bu mutluluğu uzun uzadıya yaşamasına izin vermez ve Evliya Çelebi uzun bir uykuda bulur kendini. Uyandığında ise kendisini iki kıtanın kesiştiği İstanbul'da bulur. 21. Yüzyıla uyanan Evliya Çelebi'ye, ölümsüzlük suyunu 400 yıl önce onunla beraber içen dostu ve en yakını yol arkadaşı olur. Günümüz İstanbul'unda uyanan Çelebi'ye hikâyede akıllı ve zeki olan on yaşındaki sevimli Can arkadaşlık eder. 17. Yüzyılda ölümsüzlük suyu üzerine döküldüğü için 400 yıllık bir ömür kazanan ve ömrünü ölümsüzlük suyunun geri kalan kısmını bulmaya adayıp Evliya Çelebi'nin peşine düşen kötü kraliçe, Evliya Çelebi'ye İstanbul'da da rahat vermez. Amacı ölümsüzlük suyu ile beraber sonsuz gücün sahibi olmaktır.

BAKMADAN GEÇME!