Fatih Harbiye'de Macit ve Neriman aşkı tam gaz! (İzle)

Güncelleme Tarihi:

Fatih Harbiyede Macit ve Neriman aşkı tam gaz (İzle)
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 12:32

Bir türlü istediği reyting bandına erişemeyen Fatih Harbiye dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki haftalarda final yapacak olan başrollerini Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün oynadığı Fatih Harbiye artık Çarşamba akşamları 23.15'de ekrana gelecek. Fatih Harbiye'nin 3 Aralık çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 49. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Show TV’nin Bu Tarz Benim yarışmasının yeni sezon elemelerini Pazar akşamı yayınlama kararı almasıyla dizi gün değiştirmiş oldu. Fatih Harbiye, yeni bölümüyle 3 Aralık çarşamba 23.15'te Show TV’de!

SHOW TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizilerinden biri olan Fatih Harbiye dizisinin geçtiğimiz günlerde yayın günü değiştirilmiş ve hedeflenen izlenme reytingleri yakalanamadığı için 50. Bölümden sonra dizinin final yapacağı açıklanmıştı.

Kerim’in ölümüyle ilgili sır perdesi aralanmaya başlamıştır. Macit, annesinin bu olayla ilgili gerçekleri sakladığını öğrenmiştir. Macit, İnci’ye kızgın olduğu için hakikati öğrenmek istemektedir. Nadir ise İnci’ye hiç beklemediği sürpriz bir teklif sunar. Macit’in bu işin izini sunarken yapılan teklif acaba onun planlarını etkileyecek midir? Yoksa İnci sırf Macit’i kaybetmemek için bu teklifi kabul mü edecektir?

Haberin Devamı

FATİH HARBİYE 49.BÖLÜM FRAGMANI - 3 ARALIK ÇARŞAMBA

NERİMAN'DAN MACİT'E SÜRPRİZ

Neriman ise Macit’e büyük bir sürpriz hazırlamaktadır. Kerim’in ölümü ve bunun üzerine gelen borçlar nedeniyle Macit’in biraz olsun yüzünü güldürmeye kararlıdır. Bu kez sevgilisine sürpriz yapan taraf Neriman olacaktır.

Yapılan sürprizden sonra Macit tekrar düşünür ve mutluluklarını ertelememeye karar verir. Fakat Faiz söz vermesine rağmen, Macit ile Neriman’ın evliliğine onay verecek midir?
Yönetmen sandalyesinde Sadullah Celen’in oturduğu Fatih Harbiye dizisinin senaryosunu, Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren birlikte kaleme alıyorlar. Dizinin başrollerini Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül paylaşmakta. Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici ve Uğur Demirpehlivan, Murat Göksu, Serkan Şenalp ve Barış Hacıhan.

Fatih Harbiyede Macit ve Neriman aşkı tam gaz (İzle)

FATİH HARBİYE HAKKINDA TWITTER'DA KONUŞULANLAR
Mahir Quliyev: Twitter’da olan herkese iyi akşamlar. Fatih harbiye bizim canimiz hangi saate olursa olsun biz hep buradayız

Haberin Devamı

ebru çetindağ: Evet Macit'in kederi acıtacak hepimizi ama asıl acı olan dizimizin ve bizlerin bu kadar haksızlığa uğraması

mzmdr: Sizsiz ne yaparız nasıl yaşarız lütfen gözünüzü açın dizimiz bitmesin @ShowTV @fatihharbiye

Okday Korunan: Bu gece ekran başında buluşalım. Yürekler "Fatih Harbiye" ve Peyami Safa için vursun. Sevgilerimle...

Bak Bu iyi: "Her şeye meydan okuyan tek bir duygu var sanırım… Aşk!" /Fatih Harbiye/

My Hero Çağatay: #GerçeklerAcıtır bayılıyorum size bu nasıl bir ask

Seval Alkış: Fatih harbiye’yi izleyeceğim ama sırf kızların muhabbetten geri kalmıyım diye izlemiyorum bide busenin pozlarından tabii.

Tokyophonlıne: Arkadaşlar, Fatih Harbiye haberi doğruymuş. Bilginize.

Haberin Devamı

Dedikoducu Çocuk: Fatih Harbiye bittiği için üzüldüm... Rating kurbanı oldu...

O.Z.G.E.: O kadar çok beklediğimiz bölümler vardı ki önümüzde. .. 3 ay boyunca heyecanla bekledik..! @fatihharbiye @ShowTV

Buket&Burak: Yaa ne oluyor şaka gibisiniz sürekli gün saat değişiyor kaçırdım canım bölümü yaa bu akşam bekliyordum

Ah Müjgan Ah: Hayatımda ilk kez Fatih Harbiye izledim. Macit denilen çocuk sakalsızken 5 dakika içinde sakalları çıktı. Emeği geçen herkese yazıklar olsun

1975nur50: Aşık olduğumuz tek dizimiz ve sonuna kadarda arkasındayız. Sizi çok seviyoruz #fatihharbiye ailesi...

FATİH HARBİYE NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Genç bir kızın toplumun batı kültüründen etkilendiği bir dönemde Batı ve Doğu kültürleri arasında yaptığı bir tercihlerin anlatıldığı dizi 50. Bölümü ile son kez dizi izleyicilerinin karşısına çıkacak ve final yapacak.

Önceki sezon izlenme oranları iyi olan dizi bu sezon reytinglerde büyük bir düşüş yaşadı ve sık sık “Bitecek mi?” dedikodularına maruz kaldı. Hatırlanacağı üzere Fatih Harbiye dizisi yaşadığı düşüş nedeniyle yayın günü değiştirilerek Pazar akşamları ekrana gelmeye başlamıştı.

BAKMADAN GEÇME!