Fatih Harbiye yeni bölümü ile ekranda

Güncelleme Tarihi:

Fatih Harbiye yeni bölümü ile ekranda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2014 14:39

Show TV'nin ilgiyle takip edilen Fatih Harbiye dizisi 42. yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de başlıyor.

Haberin Devamı

Fatih Harbiye'nin bu yeni bölümünde neler yaşanacak?

Peyami Safa’nın yaşam ve aşkı tüm gelgitleriyle anlattığı meşhur romanından uyarladığı Fatih Harbiye 42. Yeni bölümüyle 27 Eylül cumartesi yani bu akşam Show TV’de olacak. Kiraz Mevsimi, Güllerin Savaşı ve Bugünün Saraylısı dizilerinin arasından sıyrılan ve rüştünü ispat eden dizinin yeni bölümü yine heyecan dolu.

Ambulans ile acile götürülen Neriman’ın sağlık durumu ciddiyetini korumaktadır.

PELİN ÖNÜNE GELENİ TEHDİT EDER

42. Yeni bölümde Pelin yine tehditler savurmaktadır. Bu seferki nedeni ise Macit’in Neriman’ı Faiz’den istediğini öğrenmesidir. Ama bu sefer işin rengi değişmiştir. Macit’in artık ne Pelin ne de bir başkası yüzünden Neriman’dan vazgeçmesi söz konusu değildir. Tüm bu kasoun içinde Macit, Neriman’a hiç beklemediği bir sürpriz hazırlar. Fakat bu sürprizin başlarına bir çorap öreceğinden ikisinin de haberi yoktur.

Haberin Devamı

YÖNETMEN SANDALYESİNDE DENEYİMLİ BİR İSİM

Hayatımın rolü, Reis ve Bitmeyen Şarkı gibi projelerden hatırladığımız Sadullah Celen’in rejisörlüğünde çekilen Fatih Harbiye'nin senaryo ekibinde ise Murat Emir Eren, Rana Mamatoğlu ve Bekir Baran Sıtkı yer alıyor. Başrollerini Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün paylaştığı dizinin diğer oyuncuları ise Uğur Demirpehlivan, Pınar Dikici, Yunus Emre Yıldırımer gibi deneyimli oyuncular.

Fatih Harbiye 42. Yeni bölümüyle Show TV ekranlarına gelmeye hazır.

Geçtiğimiz bölümde Macit, rüya gibi geçmesi beklenirken bir kâbusa dönüşen düğün sonrası Neriman’ı kaybetme tehlikesi yaşamış ve derbeder bir hale gelmişti. Ve bütün hedef okları kendisini gösterdiği için Faiz ve Zehra tarafından istenmeyen adam ilan edilmişti. Soluğu Pelin’in yanında alan Macit öfkesini Pelin’den çıkartmaya kararlıydı. Bu arada İnci ise senelerdir içinde taşıdığı sır ile sonunda yüzleşmişti.

Fatih Harbiye 42. Bölüm fragmanları ( 27 Eylül Cumartesi )


Haberin Devamı

Haberin Devamı

Fatih Harbiye geçtiğimiz hafta reytinglerde Total'de ilk beşte kendine yer bulmayı başardı.

Fatih Harbiye yeni bölümü ile ekranda

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!