80’lerin ruhunu yakalayan film: Everybody Wants Some

Güncelleme Tarihi:

80’lerin ruhunu yakalayan film: Everybody Wants Some
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 20:42

Yönetmen ve senarist olarak son yılların en başarılı isimlerinden Richard Linklater’ın yer aldığı filmden yeni bir fragman daha yayınlandı. 80’li yılların coşkulu gençlerinin hayatlarından kesitler sunan film o yılları unutamayanları ya da anımsamak isteyenleri güzel bir serüvene çıkartacak.

Haberin Devamı

Teksas Üniversitesinde beyzbol takımında yer alan gençlerin ders yılı başlamadan önce biraz eğlenmeye çalışmalarını konu edinen film, o dönemden çok güzel kesitler sunuyor.

Will Brittain, Zoey Deutch, Ryan Anthony Guzan, Tyler Hoechlin, Blake Jenner, Gren Powell, Wyatt Russell gibi birçok ünlü isim yer alıyor bu hoş filmde.

Filmin gösteriminin yapıldığı festivallerden aldığı tepkilere bakılacak olursa oldukça başarılı bir eser olduğu söylenebilir. Film 8 Nisan tarihinde ABD’ de gösterime girerken bu tarih ülkemiz için henüz netleşmedi.

Başrollerini Blake Jenner, Glen Powell, Zoey Deutch ve Tyler Hoechlin'in üstlendiği Everybody Wants Some komedi-dram türünde bir yapım. Bir grup beyzbol oyuncusunun denetimsiz yetişkinliklerinde özgürük ve sorumlulukların üstesinden gelebilme çabasıı işleyecek olan yapım arkaplan olarak 1980'li yılları alıyor. 13 Ekim 2014'ten beri çekimleri devam eden yapımın senaryosu da yönetmen Richard Linklater'ın imzasını taşıyor. Everybody Wants Some 13 Nisan 2016'da Amerika'da vizyona girecek.

BAKMADAN GEÇME!