'Eski Köye Yeni Adet' yakında sinemalarda!

Güncelleme Tarihi:

Eski Köye Yeni Adet yakında sinemalarda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2018 11:39

Juli Sanat ve FOX’un ortak yapımı “Eski Köye Yeni Adet” filminin oyuncuları geçtiğimiz gün Beyoğlu’ndaki stüdyoda buluşup, “Lorke Lorke” şarkısını birlikte seslendirdi.

Haberin Devamı

Başrollerini Bülent Emrah Parlak, Füsun Demirel, Burcu Gönder Parlak, Nail Kırmızıgül, Haki Biçiçi ve Gülhan Tekin gibi usta oyuncuların paylaştığı “Eski Köye Yeni Adet” filmi 20 Temmuz'da sinemaseverlerle buluşuyor.

Başrol oyuncularından Bülent Emrah Parlak; sinemaseverleri sıcak, hareketli ve komik bir filmin beklediğini dile getirirken Burcu Parlak, filmin abartıdan uzak ve izleyicinin çıktığında gittiğine hiç pişman olmayacağı bir film olduğunu ekledi.

Sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan filmde; Meltem Yılmazkaya, Osman Akça, Muhammed Cangören, Asiye Dinçsoy, Nursel Köse, Gürsü Gür, Güner Özkul, Nilüfer Kılıçarslan, Ali Rıza Kubilay, Ali Rıza Tanyeli ve Derya Karadaş gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

Eski Köye Yeni Adet yakında sinemalarda

Filmin konusu;

Haberin Devamı

90'lı yıllarda bir köyde doğum kontrolü için kadınlara spiral takılmasının ardından köyde kadın ve erkekler arasında yaşanan birbirinden komik olayları konu alıyor.

Eski Köye Yeni Adet yakında sinemalarda


BAKMADAN GEÇME!