En yeni kitaplar

Güncelleme Tarihi:

En yeni kitaplar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 13:22

Rafa çıkanları okuduk, seçtik, değerlendirdik...

Haberin Devamı

BUDALALIKTAN DELİLİĞE

Umberto Eco, Çeviren: Feza Özemre, Kırmızı Kedi Yayınevi

Kitap, Umberto Eco’nun ölmeden önce hazırladığı son seçki. Eco, 2000-2015 yılları arasında kaleme aldığı yazılarında; insanların görünür olma tutkusundan sosyal medyanın toplumu biçimlendirmedeki rolüne, komplo teorisi çılgınlığından James Bond’un meşhur martini tarifine birçok konuya değiniyor.

En yeni kitaplar

 

YALNIZLAR RIHTIMI: ÇİZGİLERLE TÜRK ROCK TARİHİ

Emirhan Perker, Berk Kuruçay, Kara Karga Yayınları

Erkin Koray, Barış Manço, Cem Karaca, Fikret Kızılok, Edip Akbayram, Moğollar ve daha niceleri... Rock tarihimizin ustalarının yanı sıra, yeni dalga müzik akımının öncü örnekleri...

Haberin Devamı

En yeni kitaplar

 

AŞKIMI ÖLDÜRDÜM

Belkıs Sami Boyar, Koç Üniversitesi Yayınları

‘Aşkımı Öldürdüm’, şimdiye dek bilinmeyen bir kadın yazarın bilinmeyen romanı... Halide Edip Adıvar’ın kardeşi Belkıs Sami Boyar’ın yazdığı, 1926’da Son Saat gazetesinde tefrika edilen ancak daha sonra kitap olarak basılmayan roman, tutkulu bir aşk hikâyesi anlatıyor.

En yeni kitaplar

 

TÜRKİYE HİKÂYELERİNİ ANLATIYOR

Editör: Murat Gülsoy, Can Öykü

Aile hikâyeleri, aşk ve delilik, toplumsal-kültürel-etnik kimlik hikâyeleri, havyanlara, köye, taşraya ve şehre dair hikâyeler... Yani bu ülkenin, Türkiye’nin hikâyeleri Açık Radyo ve Boğaziçi Üniversitesi Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Araştırma Merkezi işbirliğiyle bu kitapta.

En yeni kitaplar

 

BAKMADAN GEÇME!