En yeni kitaplar

Güncelleme Tarihi:

En yeni kitaplar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 11:59

Rafa çıkanları seçtik, okuduk, değerlendirdik.

Haberin Devamı

KEDİATRİ/ KEDİLİ TEDAVİ (Tarkan Kaynar, Oğlak)

Tarkan Kaynar bu kez kedilerin peşinde. Kedi, insana nasıl mutluluk veriyor? Bilimsel araştırmalar kalp, tansiyon, kemik erimesi gibi birçok rahatsızlığın tedavisinde kedi mırlamasının olumlu etkilerini tespit etmiş. Kaynar’ın keyifli kaleminden...

En yeni kitaplar

DENİZCİLİK ALFABESİ (Sezar Atmaca, İletişim)

‘Denizcilik Alfabesi’ herkesin denizcilikle ‘anlamlı bir ilişki kurmasına yardımcı olmak’ umuduyla oluşturulmuş bir alfabe. Sezar Atmaca, denizciliği alfabemizde bulunan harf sayısı kadar bir çerçeve içine yerleştiriyor. Özendirici bir kitap.

En yeni kitaplar

Haberin Devamı

YOLUN GÖLGESİ (Behçet Çelik, Can)

Behçet Çelik, yeni öykülerinde çağımızın en önemli sorunlarından birini edebi bir dille ‘didik didik’ ediyor. Yerinden yurdundan olmak, bile isteye yaşadığı yerleri terk etmek, sürgüne gönderilmek, dönememek neler yaşatır insana? 

En yeni kitaplar

AKIŞ: MUTLULUK BİLİMİ (Mihaly Csikszentmihalyi, çeviren: Barış Satılmış)

Akış deneyiminin ne olduğunu açıklayan ve bu deneyimi nasıl yaşayabileceğimizi sayısız örnekle sunan kitap, Akış teorisinin sahibi Prof. Dr. Mihaly Csikszentmihalyi’nin mutluluğu araştırmaya adanmış 25 yıllık çalışmasının bir sonucu. 

En yeni kitaplar

KAVUŞMAK (Fred Uhlman, Kolektif)

Reddedilmeyi, korkuyu, sürgünü ve ırkçılığın insanlar arası ilişkilere nasıl nüfuz ettiğini anlatan Fred Uhlman, tünelin sonunda her zaman ışık olduğuna dikkat çekiyor. Kitap, okuruna hayatın tek perdeden olmadığını anımsatacak. 

Haberin Devamı

En yeni kitaplar

ABİ BİZ NAPIYORUZ YA? (Hakim Türkmen, Doğan)

‘Beyinsiz Adam’ olarak sosyal medyada epey bir üne sahip Hakim Türkmen, memleketin haletiruhiyesine, toplumsal hezeyanlarımıza, evliliğe, aşka ve kadınlara dair yine komik hikâyeler anlatıyor. 

En yeni kitaplar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!