Emre Atabay Hayal Kahvesi'nde

Güncelleme Tarihi:

Emre Atabay Hayal Kahvesinde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 15:51

Emre Atabay pop, rock, funk, blues, tarzında söyleyeceği şarkılarla ve dinamik sahnesiyle 2 Mart Çarşamba akşamı Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde çalacak.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yaz toplamda 5 milyonun üzerinde bir izlenme oranına sahip olan ‘Yok Sana’ şarkısı ile dillerden düşmeyen Emre Atabay, bu kez yepyeni çalışması ‘Deli Gibi’nin heyecanını yaşıyor.

Uzun yıllar Amerika’da yaşadıktan sonra, müzik çalışmalarına Türkiye’de devam eden ve geçtiğimiz yaz ‘Yok Sana’ şarkısı ile dikkatleri üzerine çeken Emre Atabay, 2 Mart Çarşamba akşamı Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde sevenleri ile buluşuyor. 

Emre Atabay Hayal Kahvesinde

Müzikal çalışmalarıyla birçok önemli müzik eleştirmeninden tam not alan Emre Atabay, sözü ve bestesi kendisine ait olan, aynı zamanda aranjörü ve prodüktörü olduğu  ‘Deli Gibi’ şarkısını dinleyiciyle buluşturacak. GNL etiketi ile çıkarmaya hazırlandığı 'Deli Gibi'nin özel gecesinde, ingilizce ve Türkçe bestelerinin yanı sıra, sevilen cover şarkılara da yer verecek.

Haberin Devamı

1 Mart Salı günü digital platformlarda online olacak şarkısı ‘Deli Gibi’nin klibi de yine aynı tarihlerde müzik kanallarında yerini alacak.

EMRE ATABAY KİMDİR?  

Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olduktan sonra, 2004'te Boston'daki Berklee College of Music'de eğitimine devam eden Emre Atabay, 2008 yılında Music Synthesis bölümünden mezun oldu. New York'un önemli konser mekanları olan Mercury Lounge, Crash Mansion, Drom gibi sahnelerde performans sergilerken, o dönem Amerika'da kurduğu grubuyla albüm yaptı. Emre Atabay bir yandan yeni projelerine devam ederken bir yandan da jingle çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!