Emma Watson Türkiye’ye geliyor

Güncelleme Tarihi:

Emma Watson Türkiye’ye geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 15:07

Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali 18. yılında, BM Küresel İyi Niyet Elçisi Emma Watson’ı ağırlamaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Uçan Süpürge, 18 yıldır kesintisiz devam ettiği Uluslarası Kadın Filmleri Festivali’nde bu yıl Harry Potter serilerinden yakından tanınan Emma Watson’ı Ankara’da ağırlamak için hazırlıklara başladı.
8-18 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara'da yapılması planlanan festival için Birleşmiş Milletler'in yanı sıra Dış İşleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığının da girişimleri devam ediyor.

FEMİNİZM ERKEKLERDEN NEFRET ETMEK DEĞİLDİR

Emma Watson Türkiye’ye geliyor

İngiliz oyuncu, Harry Potter serilerinde Hermione Granger karakterini canlandırdı.

Bu yıl Birleşmiş Milletlerin Küresel İyi Niyet Elçisi seçilen ve cinsiyet eşitliği alanında görev yapan 24 yaşındaki genç oyuncu, HeForShe kampanyasını desteklemek amacıyla "Feminizm hakkında konuştukça daha çok farkına vardım ki, kadın hakları için çalışmak erkeklerden nefret etmekle eş değerde tutuluyor. Kesin olarak bildiğim bir şey varsa o da bunun sona ermesi gerektiğidir. Bilin diye söylüyorum, feminizm erkek ve kadının eşit hak ve fırsatlara sahip olmaları inancıdır" demişti.

Haberin Devamı

DİREN KAHKAYA'YA DESTEK VERMİŞTİ

Emma Watson Türkiye’ye geliyor

Watson ayrıca Bülent Arınç'ın "Kadın herkesin içerisinde kahkaha atmayacak" sözlerine tepki olarak Twitter'da başlatılan "direnkahkaha" hashtagine de kahkaha attığı bu fotoğraf ile destek vermişti.

BAKMADAN GEÇME!