Ekranın yükselen yıldızları kimler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Ekranın yükselen yıldızları kimler olacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2016 12:48

Yavaş yavaş kış sezonunu kapamak üzereyiz. 2015-2016 sezonu ekranda yeni yüzler tanıdığımız ve yıllardır tanıdığımız ünlü isimlerin işlerinin çok parlamadığı bir sezon olarak aklımızda kaldı. Barış Arduç, Elçin Sangu, Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş izleyicilerin ve gençlerin yeni idolleri, bunu biliyoruz. Ancak bir de gizliden gizliye basamakları tırmananlar var, şimdi onlardan bahsedeceğiz!

Haberin Devamı

1- BORAN KUZUM / MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM

Ekranın yükselen yıldızları kimler olacak

 

Ekranda göründüğü andan itibaren bakışları, rol yeteneği ve farklı ışığı ile bizi resmen avcunun içine aldı! Analar ve Anneler’de izlediğimiz hali de çok iyiydi ancak Muhteşem Yüzyıl Kösem’de canlandırdığı Şehzade Mustafa karakteri ile gönlümüzde çoktan taht kurdu! Kendisi gelecek sezonda da ekranda rüzgarlar estirecek diye düşünüyoruz. Ne dersiniz?

 

2- BURAK DENİZ / AŞK LAFTAN ANLAMAZ

Ekranın yükselen yıldızları kimler olacak

 

Haberin Devamı

Kaçak, Medcezir, Tatlı Küçük Yalancılar, Gecenin Kraliçesi… Keskin hatları, gözlerinde barındırdığı hırs ve hüzünle diğerlerinden kolaylıkla sıyrıldı. Onu birçok yapımda izledik ancak Hande Erçel’le beraber rol alacağı Aşk Laftan Anlamaz ile ekranların yeni prensi, yükselen ismi olacak gibi görünüyor.  Unutmadan söylemek lazım, yeni dizi projesi şimdiden fazlasıyla konuşuluyor, yazın merakla beklenen projelerinden oldu bile!

 

3- İLAYDA AKDOĞAN / OYUNBOZAN

Ekranın yükselen yıldızları kimler olacak

Mustang’da gördüğümüzde “Bu kızda ışık var!” demiştik, yanılmamışız! Oyunbozan dizisi çok başarılı olmasa da Eylül karakteri ile televizyon ekranında da fark edilmeyi başardı. Gelecek sezonlarda kendisinin yıldızının parlayacağından eminiz, şimdiden sosyal medyada oluşan fan hesapları bu fikrimizi doğrular nitelikte.

 

4- GÜLSİM ALİ / HANIMKÖYLÜ

Ekranın yükselen yıldızları kimler olacak

 

Haberin Devamı

Kimileri Jennifer Lawrence’ye benzetti, kimileri de “organik görünümlü bu kız!” dedi. İri gözleri ve içimizi ısıtan gülümsemesi ile Gülsim Ali Hanımköylü dizisiyle önümüzdeki yazın en çok konuşulan isimlerinden biri olacak gibi görünüyor. İtiraf etmek gerekirse ege ve köy konseptine daha fazla uyan bir oyuncu seçimi görmemiştik, dizi başarılı olarak yoluna devam ederse çoğu artı puan Gülsim Ali’nin hanesine yazılabilir.

 

5- FIRAT ALTUNMEŞE / KEHRİBAR

Ekranın yükselen yıldızları kimler olacak

 

Kanal D’de Vicdan dizisi ile tanıdığımız, Kaçak Gelinlerle ise hayran kitlesini çoğaltan Fırat Altunmeşe Kehribar dizisi ile daha farklı kitlelere ulaşmayı başardı. Alıştığımız “esas oğlan” ya da “yardımcı erkek” karakterlerinden farklı fiziksel görüntüsü, dövmeleri ve günlük hayatında taşıdığı avrupai tarzı ile onu daha sert bir projede de izlemek isteriz!

 

Haberin Devamı

6- İLAY ERKÖK / HAYATIMIN AŞKI

Ekranın yükselen yıldızları kimler olacak

 

Arkadaşım Hoşgeldin sahnesinde gördüğümüz andan beri “bu kız ekrana çok yakışıyor! diye düşünüyoruz. Güzel gözleri, hiç bitmeyecek gibi görünen enerjisi ve ilk bakışta hissettiğimiz yeteneği ekranların yıldız adayı hanesine yeni bir eğlenceli kız eklendi. Hayatımın Aşkı’nda Hande Doğandemir’in kardeşi olarak neler yapacağını merak ediyoruz. 

 

7- HAZAL TÜRESAN / TATLI İNTİKAM

Ekranın yükselen yıldızları kimler olacak

 

Unutma Beni, Kara Para Aşk ve şimdi de Tatlı İntikam! Üç farklı işte, üç farklı karakteri başarıyla canlandıran Hazal Türesan ekranda görmeyi sevdiğimiz bir yüz oldu. Abartılı olmayan oyunculuğu, mimikleri ve yeni imajı ile şimdiden favori en iyi arkadaş karakterlerimizden… Tatlı İntikam’da  Başak’ın hikayesinin alacağı virajları şimdiden merak ediyoruz!

 

Haberin Devamı

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!