Ekranın en şahane aşıkları

Güncelleme Tarihi:

Ekranın en şahane aşıkları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2015 13:10

Ekranın popüler dizileri reytinglerini büyük oranda bağımlılık yaratan aşk hikâyelerine borçlu. Her hafta kavuştular mı, ayrıldılar mı, evleniyorlar mı diye meraktan çatlıyoruz. Gözde çiftlerde son durum şöyle...

Haberin Devamı

1- AYŞEGÜL & POYRAZ

BAKTIKÇA İÇİMİZ DAĞLANIYOR

Ekranın en şahane aşıkları
Poyraz Karayel, Kanal D, çarşamba, 20.00

Ayşegül ve Poyraz’ın aşkı Adil Topal bombasıyla gitgide imkânsızlaşıp içimizi dağlayadursun daha hayati bir aşk meselesi sinsi sinsi ilerliyor. Sema ve Sefa tam mutluluğu bulup evlilik planlarına kaptırmışken, Sema’nın hastalığı ‘Poyraz Karayel’ dünyasında hiçbir şeyin tozpembe olmayacağını hatırlattı. Bir yanda Ayşegül’ü, bir yanda Sema’yı ilişkilerini gözden geçirirken bıraktık bu hafta.

 

 

 

Haberin Devamı

2- ZEYNEP & FATİH

NE OLDUĞUMUZU ŞAŞIRDIK

Ekranın en şahane aşıkları
Aşk Yeniden, Fox TV, salı, 20.00

Sonunda Zeynep ve Fatih evlendi. Aşırı şirinlik, mutluluk, pembe balonlar ve gülücüklerle geçen düğünün ardından hikâye dramaya bağladı. Bir anda “Lanet olsun senin için yaptıklarıma!” noktasına gelindi. Tokatlar, yüzük fırlatmalar... Neye uğradığımızı şaşırdık. Önümüzdeki hafta “Numara mı yapıyorlar, yoksa bu absürt kavga gerçek mi” sorusunun cevabını alacağız.

 

3- I. AHMED & KÖSEM SULTAN

NEFİS BİR ÇİFT OLDULAR

Ekranın en şahane aşıkları
Muhteşem Yüzyıl Kösem, Star TV, perşembe, 20.00

Efsane beklendiği gibi iddialı döndü. 12’nci bölümde yerini Beren Saat’e bırakacağını bilsek de Kösem’in gençliğini canlandıran Anastasia Tsilimpiou’ya hemen alıştık. Ekin Koç ilk bölümde harikalar yarattı. Anastasia ile de nefis tatlı oldular. İlk karşılaşma sahnelerinin güzelliğinden sonra, genç aşkın filizleneceği bölümleri heyecanla bekliyoruz.

 

 

 

Haberin Devamı

4- DEFNE & ÖMER

YENİ SÜRPRİZLER GELİYOR

Ekranın en şahane aşıkları
Kiralık Aşk , Star TV, cuma, 20.00

Önümüzde koskoca bir evlenme teklifi ve “Defne, Deniz’in teklifini kabul edecek mi” sorusu vardı. Son bölümle en azından merakımız biraz giderildi. Ama evlenme işi hâlâ biraz aceleye gelmiş görünüyor. Defne ve Ömer’in oyunlu dünyalarında yeni sürprizler var.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!