Efsane olmuş ama film olmamış

Güncelleme Tarihi:

Efsane olmuş ama film olmamış
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 09:49

Bazı filmlerin sadece adı var. Her film başarılı olamıyor. Güçlü bir final ve hissettireceği duygular lazım.

Haberin Devamı

Kötü bir final sahnesiyle biten film kadar sinir bozucu bir şey yok. Düşünsenize, filme saatlerinizi ayırıyorsunuz ama sizi tamamen hayal kırıklığına uğratıyor. İyi oyuncular, çarpıcı sahneler, efektler… Geriye ne kaldıysa bu final sahnesi ile çöp oluveriyor. Sadece finaller ile de değil, duyguyu doğru bir şekilde izleyiciye hissettiremediğinde film mahvoluyor. Bilim kurgu dahi olsa izleyici filme birkaç saatliğine inanmak istiyor.

Gözümüzde büyüttüğümüz çoğu film ya devam filmlerinde mahvolmuş ya da çok reklamı yapıldığı için dikkat çekmiş filmler. Biz de bunlar içinde en barizlerini derledik.

Matrix

Efsane olmuş ama film olmamış

Haberin Devamı

Üçlemenin zoraki gerilimleri ve mücadeleye doğrudan doğruya giren ve açıklanamayan mistisizm ile bulanıklaşması doğal olarak bir hayal kırıklığı yarattı.

X-Men 3 - Son Direniş

Efsane olmuş ama film olmamış

Filmin üçüncüsü için senaristler Dark Phoenix adı ile bilinen çizgi roman kahramanını resmen ihraç ettiler. Filmin kilit karakterlerinden birini öldürerek yaratmaya çalıştıkları yapay duygu seli ise biraz erken söndü. Film izlendi mi? Evet. Fakat birçok muallak ile kafa bulandırdı.

İşaretler

Efsane olmuş ama film olmamış

Bir galaksinin içerisinden çıkıp yeni bir evren keşfedecek kadar yüksek bir teknolojiye sahipken seni öldürebilecek şeylerle kaplı bir gezegene iniş yapmayı seçer miydin? Bu film hakkında çok yorum yapmıyoruz.

İnanılmaz Örümcek Adam 2

Efsane olmuş ama film olmamış

Yeterli duygusal alt yapıya sahip olmadan çok fazla atraksiyon ile üst üste yığılmış senaryosu yüzünden bir franchise vakası olarak adlandırabiliriz filmi.

Haberin Devamı

Maymunlar Cehennemi

Efsane olmuş ama film olmamış

Filmin anlamdan fazla paraya bağlı olduğunda nasıl mahvedilebileceğini çok güzel gösteriyor bizce.

gerekeniyap.com tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!