Dünya starları o Türk'ün peşinde

Güncelleme Tarihi:

Dünya starları o Türkün peşinde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 18:06

Madonna, Jennifer Lopez, Asala Nasri, Yusuf İslam ve Sami Yusuf gibi dünya starlarının baş vokalliğini yapan Gururbey Türkiye’de single çıkardı.

Haberin Devamı

Dünya starlarının tercih ettiği Türk müzisyen Gururbey aynı zamanda Guinness rekorları sahibi olarak da ülkemize bir çok ünvanı getirdi. Bu çalışmalarının yanı sıra "Fark Etmez Türkiyem" isimli single çalışmasını da Türk dinleyicisine sundu.

Uluslararası alanda üç ayrı dalda kırdığı rekorlarla ismini Guinness'e yazdıran Gururbey, 3 Adım Müzik etiketi ile çıkardığı "Fark Etmez Türkiyem" isimli single ile sosyal medyada çok paylaşınlar arasına girdi.

DÜNYA TAMAM AMA TÜRKİYE BAMBAŞKA

Müzik hayatını yurt dışında sürdüren Gururbey’in single çalışmasının klibi de dijital ortamlarda yayına girdi. Dünyadaki çalışmalarının çok keyifli sürdüğünü ifade eden Gururbey "Hiç bir şey Türkiye sevdamın önüne geçemez. Dünyada ne kadar başarılı olursam olayım, kendi ülkemde, kendi halkıma yaptığım bir şarkının milyonlarca kişi tarafından beğenilmesi ve listelerde yerini alması benim için en büyük mutluluk. Bunun önüne hiç bir şey geçemez" dedi.

Haberin Devamı

REKORLARIN YENİSİ YOLDA

‘Dünyanın en güçlü bass sese sahip sanatçısı ünvanı’, ‘Dünyanın en bass sese sahip sanatçısı ünvanı’ ve ‘Tek nefeste en uzun süre şarkı söyleyen kişi ünvanı’nı elinde bulunduran Gururbey 4. rekoru için gün sayıyor. ‘Dünyanın en dip bass sese sahip sanatçı ünvanı’ da tescil onayı bekleyen sanatçının bundan önce müzik endüstrisinde 5 albümü bulunuyor. Konya Selçuk Ünviversitesi konservatuar mezunu olan sanatçı aynı zamanda Avrupa'da ses bilimi eğitimi de aldı.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!