Düğünler karıştı

Güncelleme Tarihi:

Düğünler  karıştı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2017 09:44

Yan yana salonlarda gerçekleşen iki düğünü ve o ortamda yaşanan çılgın karışıklığı konu alan ‘Düğüm Salonu’nun çekimlerine İzmir’de devam ediliyor. Film ekibi önceki gün sette habercilerle bir araya geldi.

Haberin Devamı

Senaryosunu Şahin Irmak’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Hakan Algül’ün üstlendiği ve hiçbir şeyin planlandığı gibi gitmediği iki düğünün hikâyesini konu alan “Düğüm Salonu”nun çekimleri sürüyor.

Şahin Irmak, İrem Sak, Emre Karayel, Onur Buldu, Duygu Yetiş, Nilgün Belgün, Salih Kalyon ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmin İzmir’deki setinde önceki gün bir basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıda söz alan Şahin Irmak, “Ben oyunculuğa İzmir’de başladım. İzmir filmi yapmak o nedenle benim için ayrı bir önem taşıyor. Dev kadroda da yok yok. Çok heyecanlıyım” dedi. Salih Kalyon da konuşmasında İzmir sevgisine vurgu yaptı: “Ben daha buraya ilk geldiğimde çarpılmıştım, sene 1964. İleride emekli olursam İzmir’e yerleşirim demiştim. Bugün de çok sevdiğim dostlarımla bir İzmir filmi yapıyoruz. Mutluyum tabii.”

Haberin Devamı

Düğünler  karıştı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!