Düğün Dernek izle filmi Show TV'de (TV'de ilk)

Güncelleme Tarihi:

Düğün Dernek izle filmi Show TVde (TVde ilk)
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 11:27

Sinemalarda fırtınalar koparan ve her sahnesi ayrı komik olan Düğün Dernek televizyonda ilk defa Show TV'de ekrana gelmeye hazırlanıyor. Selçuk Aydemir'in yönettiği, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini üstlendiği Düğün Dernek 2 Aralık salı akşamı saat 20.00'da Show TV'de. (Düğün Dernek 2 filmi ne zaman çıkacak?)

Haberin Devamı

Bir röportajında "Düğün Dernek 2" filminin 2015’te vizyona gireceğini söyleyen yönetmen Selçuk Aydemir, bu kez bir sünnet hikâyesine değineceğini vurgulamıştı. Seyircilerden birinin “Roberto Carlos’u sünnetçi yapın” önerisini de değerlendireceğini söylemişti. Murat Cemcir ise Düğün Dernek 2'yi kesinlikle seyirciye haksızlık etmemek adına yapacaklarını beyan etmişti.

Sivas'ın Esenyurt köyünde yaşayan İsmail'in oğlu Tarık, bir gün yurt dışından çıkagelir. Önce her zamanki gibi memleket hasreti gibi görünse de bu ziyaretin altındaki esas neden çabuk ortaya çıkar: Tarık görevli olarak çalıştığı Letonya'da Monica adlı bir kızla beraberdir ve aynı ülkede çalışmak için tek yol evlenmeleridir.

BU DÜĞÜNDE HER AN HER ŞEY OLABİLİR!

Kendisinin olurunu almaya gelen oğlunu düğünsüz evlendirmemeye kararlı olan İsmail, alelacele bir düğün telaşına girer. Ama çok hazırlıksız yakalanmıştır. Yine de "Ben oğluna düğün yapamadı dedirtmem!" diyerek Tüpçü Fikret'i, Çetin'i ve köyün öğretmeni Saffet’i seferber ederek elde avuçta para yokken 10 gün içerisinde sazlı-sözlü bir düğün hazırlığı içerisine girer.

Haberin Devamı

Fikret, Sivas'taki bağlantılarını kullanarak önce bir otel düğünü için söz verse de işler sarpa sarar ve köy meydanında mütevazi bir düğün hazırlığı başlar. Tam her şey çözüldü derken, esas curcuna düğün gecesi kopacaktır. Devenin sırtında kaybolan gelinden Rusya'dan gelini geri götürmeye gelen mafyaya kadar, Tüpçü Fikret ve Çetin'i bin tane bela beklemektedir.

Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, Ulaş İnan Torun, Zerrin Sümer, Şinasi Yurtsever, Kemal İnci, Erol Aksoy, Reyhan İlhan, Jelena Bolic, Lelde Dreimane, Toms Liepajnieks, Rihard Lepels, Juris Strenga

SHOW TV CANLI YAYIN - TIKLA İZLE

Konuk Oyuncular: Emel Sayın, Sırrı Süreyya Önder, Basri Albayrak, Burak Satıbol, Korhan Herduran, Yeliz Kuvancı, Cemil Şahin, Açalya Samyeli Danoğlu, Tuğçe Kurşunoğlu, Olgun Toker

ENTARİSİ DIM DIM YAR

Haberin Devamı

ŞARKI SÖZLERİ:

Entarisi Dım Dım Yar
Gelir Diye Umdum Yar
Yatsıya Da Bekledim
Gözlerimi Yumdum Yar

Hımı Hımı Hımda Hım Hım Yar
Vıyı Vıyı Vıy Da Vıy Vıy Yar

Entarisi Tireden
Su Doldurur Dereden
Tek Canımız Sağ Olsun
Malı Veren Yaradan

Hımı Hımı Hımda Hım Hım Yar
Vıyı Vıyı Vıy Da Vıy Vıy Yar

Entarisin Ben Biçtim
Ateşine Ben Düştüm
Ne Talihsiz Başım Var
Hayırsız Yara Düştüm

Hımı Hımı Hımda Hım Hım Yar
Vıyı Vıyı Vıy Da Vıy Vıy Yar

Düğün Dernek FİLMİNDEN EN KOMİK KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ

Ahmet Kural VE Murat Cemcir HÜRRİYET DÜNYASI’NDA

Çalgı Çengi, İşler Güçler, Düğün Dernek yapımlarının oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Perşembe Sohbetleri kapsamında Hürriyet Dünyası'na geldiler. Sohbetleri sonrasında Hürriyet TV’ye özel açıklamalarda bulundular.

Haberin Devamı

GENÇLERBİRLİĞİ FUTBOLCULARI DÜĞÜN DERNEK FİLMİNİN O SAHNESİNİ CANLANDIRDILAR

Gençlerbirliği futbolcuları Antalya'daki kamplarında antrenman sonrası Düğün Dernek filminin hit olan sahnesini canlandırdı. Futbolcular Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in gülme rekorları kıran filmin müziği Entarisi Dım Dım Yar eşliğinde yaptıkları oyunla yorgunluk attı.

Haberin Devamı

İLGİLİ HABER: BU KÖYDEKİ KIZ İSTEME YOK KIZ KAÇIRMA VAR

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nin 200 yıllık Taşpınar Köyü'nün erkekleri, genelde aynı köyde yaşayan kızları kaçırarak, evleniyorlar. Yüzyıllardır devam eden kız kaçırma töresi, bu kez 7 yıldır evli olan 4 çocuklu bir çifti ayırdı. Mevsimlik işçisi Turgut Ünlü, eşini kaçırdığı için 8 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezanın Yargıtay'da onanması üzerine Ünlü dört gün önce çalıştığı Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde yakalanarak, cezaevine gönderildi. Taşpınar Köyü'ndeki bu töre yüzünden, köyde yaşayanların büyük bölümünün akraba olduğunu söyleyen Muhtar Azası Cengiz Irmak, "Bizde kız isteme yok, kız kaçırma var. Kaçırdıktan sonra aileler barışır, düğün dernekler kurulur. Bu tutuklama bizi şoke etti. Ne yapacağımızı şaşırdık" dedi.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!