Dr. Bennet Omalu ölümlerin nedenini buldu

Güncelleme Tarihi:

Dr. Bennet Omalu ölümlerin nedenini buldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 09:41

Nöropatoloji uzmanı Dr. Bennet Omalu'nun yaşanmış gerçek hikayesini beyazperdeye taşıyan Concussion vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmin Türkçe altyazılı fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Sony Pictures tarafından desteklenen Concussion yaşanmış gerçek bir hikayeyi tüm çıplaklığıyla beyazperdeye taşıyor. Yönetmen koltuğunda Parkland filmiyle ilk uzun metrajlı filmini çeken Peter Ladesman'ın oturduğu filmde Siyah Giyen Adamlar, Ben Efsaneyim, Umudunu Kaybetme gibi filmlerde izlediğimiz Will Smith, Dr. Bennet Omalu karakterini canlandırıyor. Filmde Smith ile birlikte Alec Baldwin, Luke Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Arliss Howard, Paul Reiser, David Morse ve Albert Brooks gibi oyuncular da yer alıyor.

 

Haberin Devamı

YAŞANMIŞ GERÇEK BİR HİKAYE: CONCUSSION

İnsanların dikkatlerini ölümlere çekmeye amaçlayan filmin hikayesi, profesyonel Amerikan futbolu oyuncusunun maç esnasında kafasına aldığı darbelerden kaynaklanan beyin travmasını ilk kez keşfeden nöropatoloji uzmanı Dr. Bennet Omalu etrafında gelişiyor. Hastalığın yıkım sürecinin ardındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışırken, Omalu'nun arayışı aynı zamanda politik, kurumsal ve kültürel çıkarların, insan hayatının ve sporun nasıl önüne geçtiğini gözler önüne seriyor.

Haberin Devamı

Will Smith'in başrolde yer aldığı Concussion, 5 Şubat'ta  vizyonda.

Dr. Bennet Omalu ölümlerin nedenini buldu
 tarafından hazırlanmıştır. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!