Dövme festivalinde rekor denemesi!

Güncelleme Tarihi:

Dövme festivalinde rekor denemesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2015 15:22

Türkiye’de ilk defa 2012 yılında gerçekleşen İstanbul Tattoo Convention 2015, bu sene de hem Türkiye hem de dünya çapında ün yapmış dövme ustaları ile dövme tutkunlarını 2-3-4 Ekim’de Maslak Arena’da buluşturacak.

Haberin Devamı

Festivalde bu sene ayrıca bir de rekor denemesi gerçekleşecek. Guinness’e başvuru “bir kişi üzerinde en çok dövme sanatçısının çalıştığı dövme” rekoru için yapıldı. Bu rekor denemesi 81 kişi ile festivalin açılış gününde gerçekleşecek.

Dövme festivalinde rekor denemesi

3 gün boyunca Hollywood yıldızlarının ve dünyaca ünlü sporcuların dövmelerini yapan ünlü dövme sanatçıları hünerlerini sergilerken sürpriz şovlar ve konserlerle festival tadında bir hafta sonu sizleri bekliyor.

Geçtiğimiz yıl üçüncüsü gerçekleşen etkinlik yaklaşık 7.000 ziyaretçiyle bir önceki yıla göre %40 büyüme sağladığı için, organizasyon bu sene konser ve görsel şovlarla bambaşka bir boyut kazandı. 3 yıldır Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan etkinlik, bu sene Maslak Arena’ya taşındı. Festivalde konser vermesi kesinleşen isimler Pentagram, Can Gox, Cem Köksal, Gür Akat, Gitarizma, Blacktrick, Rainbow Blues Band ve The Ayılar.

BAKMADAN GEÇME!