Diriliş Ertuğrul izle yeni bölümde Ertuğrul tuzağa düşer!

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul izle yeni bölümde Ertuğrul tuzağa düşer
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2015 14:48

TRT 1'in aksiyon dolu sahneleriyle adından söz ettiren Diriliş Ertuğrul devam ediyor. Ertuğrul'un kurtardığı Müslüman aile, Kayıları ve Ertuğrul’u sonu bilinmeyen bir maceraya sürükleyecektir. Metin Günay'ın yönetmen sandalyesinde oturduğu Diriliş Ertuğrul 6. bölümü ile bu akşam TRT 1'de saat 19.55'te.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul 6.bölüm fragmanı nefes kesti. İşte yeni bölüm fragmanı ve dizi özeti...

Ertuğrul ve Halime Halep yolunda ölümcül bir tuzağa düşerken, Kurdoğlu ise hırsını ve öfkesini kusmaya devam etmektedir.

Ertuğrul bir ateş çemberinin yine tam ortasındadır. Üstelik Halime yaralıdır. Düştükleri ölüm tuzağından kurtulmak ve daha önemlisi canı kendisine emanet olanları oradan çıkarmak Ertuğrul'un yegane amacıdır.Kahramanımız için, savrulan kılıçlardan ve uçuşan oklardan daha yaralayıcı olan Halime'nin bedeninde kanayan yaradır. Herkes daha sonrasında Halep'te buluşmak üzere bir tarafa savrulur.

ERTUĞRUL VE ALPLERİ ATEŞ ÇEMBERİNDE

Halep şehrinin kalbini sarmalayan keşmekeş, Titus'un kurduğu pusudan daha az tehlikeli değildir. İhanet ve ölüm Halep'in sokaklarında kol gezmektedir. Can pazarından zorlukla çıkan Ertuğrul da Halep'i kavuran bu cehennem rüzgârlarından nasibini alacaktır.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul izle yeni bölümde Ertuğrul tuzağa düşer

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul bu akşam 6. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Ertuğrul için yapılan entrikalar devam ediyor. Peki Ertuğrul kendisi ve obası için yapılan bu çirkin tuzaklara düşecek mi?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL GAZİ DİZİSİ 6. BÖLÜM FRAGMANI İZLE 21 OCAK ÇARŞAMBA

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİ OYUNCULARI

Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan, Esra Bilgiç, Didem Balçın

Hatırlanacağı gibi Ertuğrul, Halime ve beratı Halep’e götürme görevini almıştı. Halep yolunda Ertuğrul ve yanındakilere ölümcül bir tuzak kurulacak. Ertuğrul cesurca cenk ederek yarılı olan Halime’yi ve kendisine emanet edilenleri kurtarmak için cesurca cenk edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!