Diriliş "Ertuğrul" dizisi av ve dövüş sahnesi ile meydan okudu | Video-İzle

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul dizisi av ve dövüş sahnesi ile meydan okudu | Video-İzle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2014 16:25

TRT'nin dönem dizisi Diriliş "Ertuğrul" dizisi 1.bölümü ile TRT 1 ekranlarında AB ve ABC1'de birinci olarak iyi bir başlangıç yaptı. Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı av ve Haçlılar ile olan dövüş sahnesi nefes kesti. (Diriliş Ertuğrul 2. bölüm fragmanı yayınlandı, yeni bölüm 17 Aralık çarşamba günü ekranlara gelecek.)

Haberin Devamı

Diriliş dizisinde, Ertuğrul Bey'i Engin Altan Düzyatan canlandırırken, Esra Bilgiç de Halime Hatun rolüyle ona eşlik ediyor. Dizide ayrıca Kaan Taşaner, Didem Balçın, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Hande Subaşı ve Osman Soykut gibi güçlü isimler yer alıyor. 30 ana oyuncunun yer alığı projede yan cast ve yardımcı oyuncu olarak 1.000 üzerinde oyuncu yer almakta.

Diriliş Ertuğrul dizisinin 1. bölümünün en çok konuşulan sahnesi, Engin Altan Düzyatan'ın kılıç kullandığı Haçlılar kısmıydı.

"TOY SENİN, AV BENİM OLSUN AĞABEY"

GEÇTİĞİMİZ BÖLÜM NELER OLDU?

Moğolların baskılarıyla bunalan Kayılar, yurt bulamadıkları için Selçuklulara ait yayladan göç edememişlerdi. Kış ve kıtlık obayı esir almıştı. Süleyman Şah’ın büyük oğlu Gündoğdu, toyda Halep’e gitmeyi önerdi ve bu teklif olumlu karşılandı peki Halep’e elçi olarak kim gönderildi? Herkes Süleyman Şah’ın kararı kritik bir öneme sahipti.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisinin 1. bölümünde Alpleri ile ava giden Ertuğrul, Müslüman bir aileyi Haçlıların elinden kurtarıp obaya getirdi. Kurtardığı ailenin kızı Halime, Ertuğrul’un kalbine bambaşka bir ateş düşürürdü. Ancak obanın bu yeni konukları zaten zorlu şartlar altında hayat mücadelesi veren Kayıları daha da büyük bir tehdidin kucağına attı.

Diriliş Ertuğrul dizisi av ve dövüş sahnesi ile meydan okudu | Video-İzle

Bölgenin, Haçlı entrikasının kuklası olan Selçuklu komutanı Kara Toygar, Kayılardan Ertuğrul Gazi’nin kurtardığı aileyi istedi. Aksi halde ordusuyla Kayı Boyunu’nun üzerine gitmekle tehdit etti. Beyler konuyu istişare ettiler. Kayı Beyi Süleyman Şah, aileyle ilgili ne kadar verdi? Gelişleriyle Kayı obasını karıştıran ailenin sakladıkları gerçek kimlikleri büyük önem taşıyordu.

Diriliş Ertuğrul dizisinin 2. bölümünde neler yaşanacak? Ertuğrul gittiği yeri fethedecek mi? Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ile 17 Aralık Çarşamba akşamı TRT1 ekranlarında.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 2. BÖLÜM FRAGMANI - 17 ARALIK ÇARŞAMBA


OYUNCULAR

Engin Altan Düzyatan – Ertuğrul
Kaan Taşaner – Gündoğdu
Hülya Darcan – Hayme Ana
Serdar Gökhan – Süleyman Şah
Esra Bilgiç – Halime
Didem Balçın – Selcan
Hakan Vanlı – Kurdoğlu
Levent Öktem – Üstad-ı Azam
Serdar Deniz – Titus
Turgut Tunçalp – Afşin Bey
Mehmet Çevik – Deli Demir
Hande Subaşı – Aykız
Cengiz Coşkun – Turgut Alp
Cavit Çetin Güner – Doğan Bey
Nurettin Sönmez – Bamsı Beyrek
Osman Soykut – İbn-i Arabi
Burcu Kıratlı – Gökçe
Fahri Öztezcan – İlyas Fakih
Gökhan Atalay – Şahabettin
Can Kahraman – Kara Toygar
Hamit Demir – Akçakoca
Mehmet Emin İnci – El Aziz
Sedat Savtak – Numan
Tolgay Sala – Hamza Alp
Özlem Aydın – Elenora
Arda Anarat – Dündar
Burak Temiz – Yiğit Alp
Gökhan Karacık – Derviş
Celal Al – Rahman

BAKMADAN GEÇME!