Diğer Yarım fragmanı izle: 19. Bölüm'de düğün telaşı var!

Güncelleme Tarihi:

Diğer Yarım fragmanı izle: 19. Bölümde düğün telaşı var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2014 17:07

Devran ile Afet’in evliliğine engel olmak isteyen Zeynep Hanım, elinden geleni ardına koymamaktadır. Diğer Yarım 19. yeni bölümüyle 2 Kasım pazar akşamı saat 20.00'da ATV'de.

Haberin Devamı

Ajitasyon’dan gereve gitmeye, tehdit savurmaktan, boykot etmeye kadar her yolu dener. En sonunda Dursun Dede’nin hastalığını taklit eder. Devran’ı kaybettiği eşi sanıyormuş gibi yaparak ilgi çekmeye ve bu evliliğe engel olmaya çalışacaktır. Bakalım Zeynep Hanım’ın bu fitne ve fesat dolu düşünceleri işe yaracak mı?

Herkes Esin’i Poyraz’ın kız arkadaşı zannetmektedir. Özellikle Zeynep’in kafasında bu düşünce hâkimdir. Bu durumu düzelteyim derken olaylar daha da sarpa sarar ve içinden çıkılmaz bir hal alır. Artık kayış kopmuştur. Bu durumu kendi bile düzeltemez. Peki, Poyraz, Zeynep’i tekrar geri kazanabilecek mi?

Durmaz ve Erdem aileleri tehlike altındadır. Arif bu iki aileyi de bitirmek için içten içe planlar yapmaktadır. Bütün denediği yollar tersine çıkar ve bu sefer Ecevit ile Meryem birbirlerine daha da yaklaşırlar. Arif en büyük kozunu oynamaya karar verir. Meryem ve Ecevit’in gizlediği sırrı Esma’ya söyler.

Haberin Devamı

Bu olay üzerine Esma babası ve annesine bunu ödetmek ister fakat başarılı olamaz. Tarık ve Esma arasında soğuk rüzgârlar esmeye başlamıştır bile. Meryem ve Ecevit’in geçmişi, Tarık ile Esma’nın şu anki hayatını sarsmıştır.

DİĞER YARIM 19. BÖLÜM FRAGMANI (2 KASIM PAZAR)

Bu arada Meryem ve Ecevit’e yüzlerini güldürecek bir haber gelir. Büyük bir otelden catering işi alan ikilinin cepleri sonunda para görecektir. Düğün için de bir sürü para lazımdır. Bu sayede düğünü rahatça yapabilecektirler. Fakat düğünde yaşanabilecek aksilikleri hiç hesap etmemişlerdir. Arif’in sabote planlarıyla olaylar Meryem ve Ecevit’in de kontrolünden çıkar.

Eda Tezcan ve Gülbike Sonay tarafından yazılan senaryonun yönetmenliğini Veli Çelik`in üstleniyor. Başrollerin`de İpek Tucuoğlu ,Orhan Kılıç Goca Sarıyeldız ve Nevra Serezli ,Sait Güney rol alan dizinin diğer oyuncuları Nevra Serezli (Zeynep Hanım), Yamaç Telli ,Murat Garipağaoğlu,Ruhi Sarı ,Gülen Karaman ,Eda Çatalcam,Alican Albayrak,Canan Maktal,Somer Kavran.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!