Dans ruhun gıdasıdır

Güncelleme Tarihi:

Dans ruhun gıdasıdır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 13:01

Dans etmeyi sevenler için en güzel etkinlikleri derledik.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sene Dj Snake’in performans gösterdiği ve 5000'i aşkın müzikseverin katılımı ile büyük ses getiren Boom Carnaval’ın ikincisi 30 Nisan'da Maslak Arena'da müzikseverlerle buluşuyor.

 

Dans ruhun gıdasıdır

 

PEKİ SET BAŞINDA KİMLER VAR?

 

FIREBEATZ (HOL)

Tommorowland, Electric Zoo, Ultra Music Festival Miami, Koningsdag ve Creamfields gibi dunyanin en büyük festivallerinde performans gösteren Firebeatz, bu sene açıklanan “Dj Mag Top 100” listesinde kendisine 66. sıradan yer bulmuştur. Müzik kariyerleri boyunca Martin Garrix, Pitbull, James Blunt, Ian Carey, Snoop Dogg, Freestylers, Flo Rida, Timbaland, Fatman Scoop, Alex Gaudino, Wynter Gordon, Bingo Players and Sean Paul gibi isimlere ‘official remix’ler hazırladılar. Bu sene içerisinde gerçekleştirdikleri çalışmalarından “Bazooka ve No Heroes” ile Beatport sıralamalarında sürekli olarak üst sıralarda kalmayı başaran enerjik ikili, İstanbullu müzikseverleri buluşmak için Boom Carnaval kapsamında 30 Nisan Cumartesi gecesi Maslak Arena’da olacak.

 

Haberin Devamı

DENİZ KOYU (TUR)

Fedde Le Grand, Sebastian Ingrosso, Axwell, Tiësto, Avicii, Alesso, Erick Morillo, David Guetta ve Calvin Harris gibi isimlerin desteğini almış sanatçı ‘Tung’, ‘Hertz’, ‘Bong’ ve ‘Follow You’ parçalarıyla tanınıyor. Grand tarafından 2011’in en çok gelecek vadeden sanatçısı seçilen Koyu, 2012 ve 2013 yılında yükselişine aynen devam etti ve Zedd (‘Spectrum’), Digitalism, Miike Snow (‘Pretender’), David Guetta (‘Just One Last Time’), Krewella (‘Live For The Night’), Fedde Le Grand (‘So Much Love’) gibi hit olan remixlere imzasını attı. Ultra Music Festival, Electric Zoo, Sensation White gibi büyük festival ve etkinliklerde hayranları ile buluşan Türk Dj, Generation Wild turnesi ile 25 günde tam 20 şehir dolaştı. Sebastian Ingrosso tarafından “geleceğin en yetenekli” isimlerinden biri olarak gösterilen Deniz Koyu, Boom Carnaval kapsamında 30 Nisan Cumartesi gecesi Türk hayranları ile buluşacak.

 

Haberin Devamı

MATİSSE & SADKO (RUS)

Alexander ve Yury kardeşlerin oluşturduğu Matisse&Sadko müzik kariyerlerine 2011 yılında başladılar. Bugüne kadar çıkardıkları her parçayı; Axtone, Size, Spinnin’ ve Armada gibi önemli plak şirketlerinden yayınlayan Rus duo, Martin Garrix, Sander Van Doorn, Steve Angello, Axwell, Sebastian Ingrosso, Armin Van Buuren, Tiesto ve Zedd gibi önemli isimlerin her daim desteğini aldı. Bu sene Martin Garrix ile beraber çıkardıkları “Dragon ve Break Through The Silence” ile müzik severlere keyifli dakikalar yasatan ikili, Sigure, Memories gibi önemli parçaların da yaratıcısı konumundalar. Kariyerleri boyunca ilk kez Boom Carnaval kapsamında Türkiye’de performans gösterecek olan Matisse&Sadko, müzik severlere unutulmayacak bir gece yaşatacak.

 

Haberin Devamı

Dans ruhun gıdasıdır

 

Dans ruhun gıdasıdır

 

MUTLAKA YAŞAMANIZ GEREKEN BİR DENEYİM

Hindistan’dan gelen özel holi boyalarıyla , müzik ve rengi buluşturan  Holi Party dans tutkunları için birebir. Müziğin 72 saat kesintisiz devam edeceği partide set başında Tuğba Yurt feat Dj Emrah Karaduman, Dj Emrah Göktaş, Dj Cielo, Dj Utku Karahan, Dj Meryem Akar ve  Dj Cenk Gürsoy yer alacak. Colorsplash Holi Festival, 28 Nisan'da Lykia World Links Golf Hotel Antalya’da!

 

Dans ruhun gıdasıdır

 

Dans ruhun gıdasıdır

 

IŞIĞIN DÜNYASINDA KEŞFE ÇIKMAK İSTER MİSİNİZ?

Beykoz Kundura Fabrikasının büyülü atmosferinde ışık ve müziğin uyumu ve özel lezzetlerden oluşan bir menü... Light Night Party, 12 Mayıs akşamı Ayhan Sicimoğlu performansı ve Maksut Aşkar lezzetleri ile moda, dekorasyon ve ışığın buluşacağı, bir zamanların lastik atölyesinde misafirler unutulmaz bir deneyim yaşayacak.

 

Haberin Devamı

Dans ruhun gıdasıdır

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!