Dans eden adam fenomen oldu!

Güncelleme Tarihi:

Dans eden adam fenomen oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2015 09:38

Geçtiğimiz günlerde 4Chan’de paylaşılan bir fotoğraf neredeyse tüm internet alemini ayağa kaldırdı.

Haberin Devamı

İnternetin en büyük forumlarından birisi olan 4Chan’de yayınlanan bir fotoğraf sansasyona neden oldu. Fotoğrafta dans eden kilolu bir adam ve açıklamasında ise “Dans etmeye çalışan bu şişko bizim kendisine güldüğümüzü fark edince utandı” yazıyordu.

Dans eden adamın kilosuyla dalga geçen bu paylaşımı gören CassandraRules isimli Twitter kullanıcısı ise fotoğrafı paylaşarak;
“Bu fotoğraftaki adamı ya da bunu yayınlayanı tanıyan kimse var mı? Los Angeles’ta özel bir şey yapmak isteyen bir grup kadın var” şeklinde bir twit attı. Twit kısa sürede binlerce retweet ve favori aldı.
Ardından dans eden adama ithafen Kaliforniyalı bir grup kadın tarafından bir mesaj yayınlandı;

DANCİNG MAN (DANS EDEN ADAM)
Senin hakkında çok fazla bilgiye sahip değiliz, ama internette yayınlanan bir fotoğrafta dans etmeye çalıştığın ama etrafındakilerden utandığın izlenimini edindik. Biz senin özgürce dans edebilmeni istiyoruz. Bunun için bir dans partisi organize etmek ve eğer senin için de uygunsa beraber dans etmek istiyoruz.

Haberin Devamı

Dans eden adam fenomen oldu

Açıkça söylemek gerekirse şu an toplam 1727 kadınız. Eğer kabul etmezsen de bunu anlayışla karşılarız. Sadece sana desteğimizin tam olduğunu bilmeni istiyoruz. Bir grup Kaliforniyalı genç kadın.”

KENDİNİ GÖSTERDİ
Bu mesajların ardından Dancingmanfound isimli bir hesap açıldı ve partideki adam kendisini gösterdi. Şu anda Kiev’de bulunan ve isminin Sean olduğu öğrenilen adam dans partisi davetine olumlu yanıt verdi. Birkaç hafta içinde Los Angeles’a gelerek partiye katılmak istediğini Twitter üzerinden açıkladı.

Dans eden adam fenomen oldu


ÜNLÜLERDEN TAM DESTEK
Tüm bunlar olurken ünlüler de bu duruma tepkisiz kalmadı. Moby, Pharrel Williams ve Ellie Goulding gibi dünyaca ünlü sanatçılar da Twitter’dan konuya desteklerini;

Haberin Devamı

Moby;
"Dans eden adam için yapılacak partide bedava dj'lik yapmaya hazırım."

Pharrel Williams
"Cassandra partiden beni de haberdar et, dans eden adam asla kendinden utanmamalısın."

Ellie Goulding;
Dans eden adamla dans etmek istiyorum

şeklindeki twitleriyle gösterdi.

Olay ABD’deki ulusal televizyonlarda da gündeme geldi ve bir internet forumunda alay edilmek için paylaşılan bir fotoğraftan, bir insanlık dersi çıkmış oldu. Önümüzdeki günlerde Sean'ı binlerce katılımcılı büyük bir dans partisi bekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!