Çete yeniden bir arada

Güncelleme Tarihi:

Çete yeniden bir arada
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 12:46

Sihir dünyasının en iyilerini bir araya getiren aksiyon ve gerilimin zirvede olduğu Sihirbazlar Çetesi 2, gösterime girmeye hazırlanıyor. 10 Haziran'da vizyona girecek olan filmin Türkçe alt yazılı fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Zenginlerden alıp fakire verme öyküsünün işlendiği Sihirbazlar Çetesi'nin ikincisi geliyor. Beklentilerin üzerinde bir ilgiyle karşılaşan filmin ikincisi de 3 yıllık bir aranın ardından izleyiciyle buluşuyor. Bir grup illüzyonistin gösterileri sırasında banka soymalarıyla, FBI ve Interpol'ü peşlerine takmasını konu alan Sihirbazlar Çetesi'nin ikincisi yeni oyuncularla izleyici karşısına çıkacak. Gösterime hazırlanan filmin Türkçe alt yazılı fragmanı yayınlandı.

 

Haberin Devamı

DANIEL RADCLIFFE SİHİRBAZLAR ÇETESİ 2'DE

İlk filmin yönetmenliğini üstlenen Louis Leterrier, yönetmen koltuğunu Jon M. Chu'ya emanet ederken; oyuncu kadrosuna yeni isimler katılıyor. Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Dave Franco gibi ilk filmde yer alan isimlere Harry Potter serisi ile adından söz ettiren Daniel Radcliffe, Lizzy Caplan, Jay Chou gibi isimler katılıyor. Senaryo ise Pete Chiarelli ve Ed Solomon tarafından yazılıyor.

Çete yeniden bir arada

Haberin Devamı

'SİHİRBAZLAR ÇETESİ 2' 10 HAZİRAN'DA VİZYONDA

Daniel Radcliffe ilk filmin kötü karakterinin oğlu olan Walter karakteriyle karşımıza çıkacak bu filmde. Dört Atlı Çetesi, FBI'ı alt edip, halkın saygısını kazanmalarının ardından yeni bir şovla sahalara dönmeyi planlamaktadır. Bu plana dahil olan Arthur Tressler'ın oğlu Walter Mabry, bugüne kadar görülmemiş bir soygun işine girmek için illüzyonistleri tehdit eder ve onlara meydan okur. Yapılacak tek şey ise kendi isimlerini son bir performans ile temizlemek ve her şeyin ardındaki adamı meydana çıkarmaktır.

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!