Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen sevenleriyle buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen sevenleriyle buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2018 14:25

Ataköy'de bulunan ünlü bir otelin başlattığı Yıldızlı Geceler isimli programda Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen, Altay ve Zara gibi efsane isimler sahneye çıkacak. 2 Şubat tarihinde başlayacak olan etkinlikler, 20 Nisan tarihine kadar devam edecek.

Haberin Devamı

Yıldızlı Geceler, Ataköy'de başlıyor. Türk Taverna müziğinin önemli isimlerinden Cengiz Kurtoğlu 2 Şubat tarihinde sevenleriyle buluşacak.

40 yıllık kariyerine birbirinden önemli albümler sığdıran arabesk-fantezi müziğin usta yorumcusu 16 Şubat Cuma günü Ümit Besen sevenlerine nostaljik bir gece yaşatacak.

2 Mart Cuma günü Altay, Türk pop müziğinin sevilen parçalarını sevenleri için seslendirecek. 16 Mart Cuma günü başarılı yorumlarıyla adından söz ettiren Türk Halk Müziği sanatçısı Zara doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşatacak.

Türk popüler müziğinin ünlü çifti Eda - Metin Özülkü, ünlü sanatçı Yeşim Salkım, 90'lı yıllardan günümüze ününü devam ettiren başarılı şarkıcı Ferda Anıl Yarkın’dan oluşan Çılgınlar Kulubü 31 Mart Cumartesi gecesi aynı sahnede muhteşem bir müzik ziyafeti için buluşacak.

Haberin Devamı

Arabesk müziğin parlayan yıldızı Serkan Kaya, 20 Nisan Cuma gecesi Sheraton İstanbul Ataköy’de sevilen şarkılarını seslendirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!