Çalgı Çengi 2 filmi için heyecan dorukta

Güncelleme Tarihi:

Çalgı Çengi 2 filmi için heyecan dorukta
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 09:04

Çalgı Çengi filmi yayınlandığı 2011 yılında oldukça beğenilen ve se getiren bir yapım olmuştu. 5 yıl aranın ardından devam filmi için hazırlıklara başlandı. Yönetmen ve başrollerin değişmeyeceği haberi ise hayranları için güzel bir haber…

Haberin Devamı

Selçuk Aydemir'in yönetmenliğini üstlendiği, başrollerde Ahmet Kural ve Murat Cemcir' i izlediğimiz yerli komedinin devam halkası için adımlar atıldı.

Filmin kadrosunda İşler Güçler' in yıldızlarının yanı sıra Bora Akkaş ve Cahit Gök de yer alacak. Filmin senaryosunda da Aydemir'in imzası olacak. ''Çalgı Çengi 2: Allahım sana geliyorum'' filminin 13 Ocak 2017 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

Çalgı Çengi 2 filmi için heyecan dorukta

Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Çalgı Çengi'nin devam filmi olan Çalgı Çengi 2 ile geri dönüyor. İlk filmde başlarını mafya ile tesadüfen belaya sokan ikili, devam filminde sürdürdükleri hayatı geride bırakıp, yola mafya ile beraber devam etme kararı alacak gibi görünüyor. Senaristliğini ve yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi yine Selçuk Aydemir'in üstlendiği yapım 2017'de izleyici ile buluşacak.

BAKMADAN GEÇME!