Buray konserleri Kelebek Facebook'ta canlı yayında

Güncelleme Tarihi:

Buray konserleri Kelebek Facebookta canlı yayında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 10:26

"Aşk Mı Lazım”, “Seni Sevmiyorum Artık”, “Gitmem Gerek" ve “İstersen” gibi hitleriyle adından söz ettiren Buray, 17-24 Mayıs arasında Kelebek Facebook’un konuk editörü olacak.

Haberin Devamı

İlk albümü “1 Şişe Aşk” ile Türkiye’nin en üretken müzisyenlerinden biri olduğunu ispatlayan Buray, “Mecnun Oldum Yollarda” adını verdiği konser turnesinin bir bölümüyle Kelebek Facebook’un konuk editörü oluyor.

BURAY HAYRANLARININ SORULARINI CANLI YANITLAYACAK 

18 Mayıs’ta İstanbul’da Küçükçekmece Belediyesi Gençlik Şöleni’nde sahne alacak olan sanatçı; 19 Mayıs’ta Maltepe Park AVM’de, aynı günün akşamı ise Tekirdağ Gençlik Festivali’nde olacak. 20 Mayıs’ta Zürih’e geçecek olan Buray, Dilaila Club’da vereceği konserin ardından, Zonguldak’ta Esas67 Burda AVM’de, 23 Mayıs’ta 44. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor festivalinde dinleyicileriyle buluşacak. Buray’ın son durağı ise 24 Mayıs’ta Nurnberg’teki Club Maskara olacak. 

Buray, konser turnesi boyunca Kelebek Facebook hesabından da hayranlarıyla buluşarak onların sorularını yanıtlayacak, canlı yayınlar yapacak ve kendi hazırladığı özel videoları paylaşacak. 

Haberin Devamı

Buray konserleri Kelebek Facebookta canlı yayında

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!