Bu Tarz Benim'in Nurella'sı neden hastaneye kaldırıldı?

Güncelleme Tarihi:

Bu Tarz Benimin Nurellası neden hastaneye kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2015 15:04

Bu Tarz Benim'in Nurella lakaplı jüri üyesi Nur Yerlitaş ne zaman ve neden hastaneye kaldırıldı? Her gün çekimlerde çok yorulduklarını söyleyen İvana Sert, Nur Yerlitaş'ın hastaneye kaldırıldığını doğruladı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Bu Tarz Benim yarışması ve yarışmacılarla girdiği polemiklerle gündeme gelen Nur Yerlitaş'ın hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Olayla ilgili olarak Ivana Sert kız arkadaşıyla gittiği bir balıkçıdan çıkarken: "Bizi çok korkuttu. Her gün çekimler var çok yoruluyoruz. Bir de seyirci Nur'a anne deyince ağladı, ona da üzüldü? dedi.

Bu Tarz Benim'deki jüri arkadaşı Nur Yerlitaş'ın fenalaşıp hastaneye kaldırıldığı bilgisini doğrulayan Sert, "Evet, doğru bizi çok korkuttu. Her gün çekimler var çok yoruluyoruz. Bir de seyirci Nur'a anne deyince ağladı, ona da üzüldü?" diyerek ünlü modacının geçen sene vefat eden annesinin acısını unutamadığını söyledi.

NUR YERLİTAŞ ÇILGINA DÖNDÜ

Haberin Devamı

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 İstanbul doğumludur. Hayata bakış açısı ve dobralığı ile ön plana çıkan Yerlitaş, mesleki tarifini modacı olarak değil kostüm tasarımcısı olarak anılmasını tercih ediyor. İlk modacılık deneyimine 1980 yılında Paris’ten getirmiş olduğu şık tasarımları satmakla başlayan Nur yerlitaş, hayatını aklına estiği gibi yaşayıp, kendisinin farklı bir yapıya sahip olduğunu iddia etmektedir.

Haberin Devamı

Güzelliğine ve bakımına son derece önem veren Yerlitaş, evinde bulunan yardımcıları tarafından, kendisine rutin olarak bakım yaptırmaktadır.

NUR YERLİTAŞ CAPS'LERİ FENOMEN OLDU - FOTO GALERİ

Bu Tarz Benimin Nurellası neden hastaneye kaldırıldı

Bugüne kadar birçok yarışma programının, jüri üyeleri arasında bulunmuştur. 2010 yılında Show Tv’de düzenlenen yemekteyiz yarışmasında da yarışmacı olarak, ünlü isimlerle birlikte, ekranlara gelmiştir. Şimdiye dek hiç evlenmeyen Nur Yerlitaş, şimdilerde de bilinen bir sevgilisi yoktur. 2011 yılında Demet Akalın’ın çıkartmış olduğu Türkan şarkısının klipinde, birçok ünlü isimle yer almıştır.

Şimdilerde İvana Sert, Kemal Doğulu gibi, ünlü isimlerle birlikte Bu Tarz Benimyarışmasının jüri üyeliğini paylaşan Nur Yerlitaş, seyircilere moda hakkında hem bilgi verici hem de keyifli dakikalar yaşatıyor.

Nur Yerlitaş boyu : 168 cm

Nur Yerlitaş kilosu : 95 kg

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!