Bu Tarz Benim'den Nur Bozar ve Özlem televizyon sektörüne atıldı!

Güncelleme Tarihi:

Bu Tarz Benimden Nur Bozar ve Özlem televizyon sektörüne atıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2014 09:41

Bu Tarz Benim yarışmasıyla popüler olan Nur Bozar ve Özlem Özden’i bundan sonra sık sık ekranlarda göreceğiz. Nur Bozar ile bir zamanlar defalarca laf dalaşına girdiği rakibesi Özlem Özden bundan böyle aynı programda çalışacaklar.

Haberin Devamı

Nur Bozar ve Özlem Özden şöhret basamaklarını hızla dolduracak gibi görünüyor. Bu Tarz Benim yarışmasının asıl kazananları onlar oldu!

Her hafta yarışmacıların arasında kimin veda edeceği merak edilen ve Show Tv'nin izlenme rekoru kıran yarışması Bu Tarz Benim bitti ama adından söz ettirmeye devam ediyor.

'Bu Tarz Benim' yarışmasında, Türkan Şoray'a benzerliği ile dikkat çeken ismi Nur Bozar ile 'hiç susmayan' yarışmacısı Özlem Özden kariyerlerine televizyonda devam edecekler. İkili yakında Atv'de ekrana gelecek bir şarkı yarışmasında görev alacak. Özlem Özden'in jüri üyesi koltuğunda oturacağı programda sahne arkası sunuculuğunu ise Nur Bozar üstelenecek.

Yayınlamaya başladığı günden beri iddialı jüri kadrosu ve birbirinden güzel yarışmacılarıyla gündemden düşmeyen Bu Tarz Benim yarışmasının asıl kazananları Nur Bozar ve Özlem Özden oldu.
Nur Bozar geçtiğimiz aylarda yarışmadan kendi isteğiyle ayrılmış bu ayrılık Bozar’ın TV8’e transfer olduğu dedikodularına yol açmıştı.

Haberin Devamı

Bu Tarz Benim’in jüri üyelerini, kendisini “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” ve “Arıza” olarak tarif eden Nur Yerlitaş, “Bizimla deyılsın” İvana Sert, uzun süre sanatçıların imaj makerlığını, makyözlüğünü, kuaförlüğünü, fotoğrafçılığını ve modelistliğini yapan Kemal Doğulu ile koreograf ve mankenlik ajansı sahibi Uğurkan Erez oluşturuyordu. Sunuculuğunu ise Öykü Serter üstlenmekteydi.

NİHAT DOĞAN'DAN NUR BOZAR'A SERT TEPKİ

NUR YERLİTAŞ ÖZLEM'İN MONTUNU ÇÖPE ATTI

BAKMADAN GEÇME!