Bu Tarz Benim'deki kıskançlık krizi yüzünden ilişkileri bitti

Güncelleme Tarihi:

Bu Tarz Benimdeki kıskançlık krizi yüzünden ilişkileri bitti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2015 01:40

Geçtiğimiz günlerde, Show TV'de ekrana gelen Bu Tarz Benim adlı moda yarışmasında yarışan Aygün Aydın, erkek arkadaşından evlenme teklifi almış ve stüdyoda duygusal anlar yaşanmıştı. Sonrasında ise Orkun'un, Aygün'ü yarışmadaki partnerinden kıskanması yüzünden araları bozulan sevgililer, olan biteni yine canlı yayında anlattı.

Haberin Devamı

Bu Tarz Benim yarışmasına erkek yarışmacıların dahil olmasının ardından canlı yayında evlenme teklif ettiği Aygün ile araları bozulan Orkun yaşananların perde arkasını canlı yayında anlattı.

Stüdyoya telefonla bağlanan Orkun, Aygün'ü kıskandığını ve O'nun haketmediği bir tepki verdiği kabul ederek özür diledi. Ayrıldıklarını programdan öğrendiğini söyleyen ve Aygün'e karşı asla bir güven problemi duymadığını belirten Orkun'a, Aygün'ün cevabı çok sert oldu.

Küçük bir olay yüzünden böyle büyük bir tepkiyle karşılaşmayı beklemediğini ve Orkun'un bencilce davrandığını söyleyen Aygün erkek arkadaşını asla affetmeyeceğini söyledi. Aygün bir ara Ebru Akel'in araya girme isteğini "Bir dakika" diye kesti. Bu duruma sinirlendiği belli olan Ebru Akel'in yüzü düştü.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Aygün Aydın'ın erkek arkadaşı sürpriz yaparak yayında evlenme teklifi etmişdi.

Haberin Devamı

Bu Tarz Benim programı değişikliğe giderek artık 11 kadın ve 11 erkek yarışmacı çiftler halinde yarışılacak. Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Moda Tasarımcısı Cemil İpekçi, Moda Yazarı Sibel Arna, Stil Danışmanı Umut Eker ve Manken Chloe Loughnan Ortaç yer alıyor.

Bu Tarz Benimdeki kıskançlık krizi yüzünden ilişkileri bitti

AYGÜN AYDIN KİMDİR?

20 yaşında, İstanbul doğumlu. 1.70 boyunda, 50 kilo.

Aygün Aydın 1995 İstanbul doğumludur. Aygün Aydın boyu 1.70 m. kilosu 50 kg. Bedeni 36. Ayakkabı numarası 38. Güzel yarışmacının göz rengi ela saç rengi kumraldır. Beykent Üniversitesi Tv Haberciliği ve Programcılığı bölümü okumaktadır. Ravi İncigöz ve Mustafa Ceceli’nin “Şeker” klibinde oynamıştır. Oyunculuk ve müzik eğitimi almıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!