Bu Tarz Benim yarışmacısı Nazlı Hamarat kimdir ve kimin eski eşi?

Güncelleme Tarihi:

Bu Tarz Benim yarışmacısı Nazlı Hamarat kimdir ve kimin eski eşi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2015 12:00

Nazlı Hamarat ile Necati Şaşmaz'ın birbirleriyle alakası var mı, Pana Film'den Nazlı Hamarat açıklaması... Bu Tarz Benim'in en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Nazlı Hamarat hangi ünlü isimle evlenip boşandı? Bu Tarz Benim yarışmacısı Nazlı Hamarat kimdir, nereden tanıyoruz? İşte detaylar...

Haberin Devamı

TV8'deki Bu Tarz Benim yarışması izleyicilerin ilgisini çekmeyi sürdürüyor. 2. sezonundaki yarışmada en dikkat çeken isimlerden biri de Nazlı Hamarat. Gerek sesi gerekse de güzelliği ile dikkat çeken Nazlı Hamarat, yarışmanın son bölümünde 60 bin liralık elbisesi ile jüriyi ve seyircileri şaşırttı.

Peki Nazlı Hamarat kimdir? Nazlı Hamarat, 2011 yılında çıkardığı “24 saat” isimli single çalışmasıyla tanınıyor. 1988 doğumlu olan Nazlı Hamarat 26 yaşındadır. Kendisi Ege üniversitesi radyo, sinema ve televizyon bölümünden mezundur.

TÜRKİYE BU TARZ BENİM KIZLARINI KONUŞUYOR - FOTO GALERİ

Bu Tarz Benim yarışmasının zengin kızlarından biri olan Nazlı Hamarat 'ın olaylı bir evlilik geçmişi bulunuyor. Nazlı Hamarat ve Emir Şaşmaz evlilikleri sırasında bir çok kez magazin medyasına haber olmuşlar. Nazlı Hamarat 'ın 40 bin dolarlık yüzüğüyle jet ski yapması da bir çok gazetede yer bulmuştu.

Haberin Devamı

Bu Tarz Benim yarışmacısı Nazlı Hamarat kimdir ve kimin eski eşi

Nazlı Hamarat spikerlik denemelerinde başarıya ulaşamayınca şansını şarkıcılıkta da denemiş bir isim. Pitbull ile düet yapacağım iddiası ile bir dönem ortaya çıkmıştı. Son dönemde Moda ve tasarım konularına merak saran Nazlı Hamarat , Bu Tarz Benim yarışmasına kürk konseptli kendi tasarımı olan kıyafetle katılmıştı.

Bu Tarz Benim yarışmacısı Nazlı Hamarat kimdir ve kimin eski eşi

'Bu Tarz Benim' yarışmacılarından Nazlı Hamarat'ın 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın kardeşi Emir Şaşmaz'ın eski eşi olduğu iddia ediliyordu. İddialar üzerine Pana Film'den şu açıklama yapıldı:

PANA FİLM’DEN ZORUNLU AÇIKLAMA

Son günlerde basında ve internet sitelerinde yer alan “Necati Şaşmaz’ın eski yengesi” merkezli haberler doğrultusunda, aynı konu daha önce de benzer şekilde gündeme getirildiğinde yapmış olduğumuz açıklamayı zorunlu olarak tekrarlama gereği duyuyoruz. Metinlerde bahsi geçen kişilerle Necati Şaşmaz’ın hiçbir akrabalık bağı ve tanışıklığı bulunmamaktadır. Bu asılsız haberlerin bir gerçeğe dayandırılmadan konu edilmemesi hususunda bir bilincin oluşması temennimizdir.
Kamuoyuna duyurulur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!