Bu hafta hangi filmler vizyonda?

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta hangi filmler vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2016 11:52

Ramazan Bayramı tatiline girmeden önce bu hafta; 2'si yerli toplam 8 yeni film izleyiciyle buluşuyor. Babaannem ve Üç Harfliler 3: Karabüyü haftanın yerli filmleri olurken Arınma Gecesi'nin üçüncü filmi Arınma Gecesi: Seçim Yılı da vizyona giren filmler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Temmuz ayının ilk haftasında komediden korkuya, bilim-kurgudan drama 8 yeni film izleyiciyle buluşuyor. Meral Çetinkaya, Mehmet Can Minciözlü, Tuna Kiremitçi gibi isimlerin yer aldığı Babaannem ve Üç Harfliler filmlerinin yeni halkası Üç Harfliler 3: Karabüyü bu hafta vizyona giren yerli filmler oluyor. Bu hafta ayrıca Arınma Gecesi filmlerinin yenisi Arınma Gecesi: Seçim Yılı, haftanın tek biyografik filmi Hitler'e Suikast, Steven Spielberg'ün yönetmen koltuğunda oturduğu fantastik film The BFG, eğlenceli film arayanlar için Bir Kadın + Bir Erkek, daha çok küçük sinemaseverlere hitap eden Küçük Şövalye Trenk ve Midnight Special sinema salonlarındaki yerini alıyor.

 

MIDNIGHT SPECIAL

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Haberin Devamı


Mud ve Take Shelter adlı filmlerin yönetmenliğini üstlenen Jeff Nichols'un yönetmen koltuğunda oturduğu Midnight Special, doğaüstü özel güçleri olan Alto'nun hayatına ve çocuğunu ele gerçirmek isteyenlerden koruyan bir babanın hikayesine odaklanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Michael Shannon, Kristen Dunst, Adam Driver, Joel Edgerton ve Sam Shepard yer alıyor.

ARINMA GECESİ: SEÇİM YILI

Bu hafta hangi filmler vizyonda


James DeMonaco'nun senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği Arınma Gecesi'nin devam halkası Arınma Gecesi: Seçim Yılı, 12 saatlik anarşinin dehşet verici yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Filmde Frank Grillo, Elizabeth Mitchell, Ethan Phillips, Raymond J. Barry yer alıyor.

BABAANNEM

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Serkan Özarslan'ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği film, kağıtların geri dönüşümü üzerinden bir insanın mazide yaşadıklarına ve iç hesaplaşmalarını anlatıyor. Oyuncu kadrosunda Meral Çetinkaya, Mehmet Can Mitnciözlü, Tuna Kiremitçi, Özgül Koşar, Sertaç Ekici yer alıyor.

Haberin Devamı

ÜÇ HARFLİLER 3: KARABÜYÜ

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Siccin ve Musallat serileriyle yerli korku filmlerinin aranan ismi olan Alper Mestçi'nin senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği film; evini kiraya veren Alev', kızı Eda ve kocası Erol'un hayatlarının kabusa dönmesine odaklanıyor. Filmde Seda Oğuz, Deniz Gündoğdu, Özay Fecht, Merva Ateş, Metin Yıldırım gibi isimler yer alıyor.

BİR KADIN + BİR ERKEK

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Fransız sinemasının usta ismi Claude Lelouch'un Valerie Perrin ile senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği film, kadın-erkek ilişkileri üzerine odaklanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Jean Dujardin, Elsa Zylberstein, Christopher Lambert, Alice Pol gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

HİTLER'E SUİKAST

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Çekmiş olduğu Çöküş ve Deney filmleriyle Oscar'a aday olmuş Oliver Hirschbiegel'in kamera arkasına geçtiği yapım, 1939 senesinde Hitler'e yapılan suikast girişimini beyaz perdeye taşıyor. Filmde Christian Friedel, Katharine Schüttler, Burghart Klaussner, Johann von Bülow gibi isimler yer alıyor.

KÜÇÜK ŞÖVALYE TRENK

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Haftanın tek animasyon filmi olan Küçük Şövalye Trenk daha çok minik sinema tutkunlarına hitap ediyor. Film, haksız yere zindana atılan babasını kurtarmak için mücadele eden Trenk ve arkadaşlarını konu alıyor. Filmin yönetmenliğini Anthony Power üstlenirken senaryo Gerrit Hermans tarafından kaleme alınıyor.

 

Haberin Devamı

THE BFG

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Roald Dahl'ın dünya çapında 250 milyon kopyası satılan The Big Friendly Giant adlı kitaptan sinemaya adapte edilen film vizyona giren yeni filmler arasında. Schindler'in Listesi ve Er Ryan'ı Kurtarmak gibi yapımlarla Oscar'a uzanan Steven Spielberg'ün kamera arkasına geçtiği yapım, devler ülkesini ziyaret eden Sophie'nin hikayesini anlatıyor. Filmde Mark Rylance, Ruby Barnhill, Peneope Wilton, Rebecca Hall, Bill Hader, Jemaine Clement, Michael David Adamthwaite, Daniel Bacon, Chris Gibbs, Adam Godley, Jonathan Holmes gibi isimler yer alıyor.



sinemajor.com tarafından hazırlanmıştır. 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!