Bu hafta hangi filmler vizyonda?

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta hangi filmler vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 12:02

22 Nisan haftasında 8'i yerli toplamda 12 yeni film vizyona girdi. Hafta sonu film izleme niyetindeyseniz oldukça kalabalık film listesi sizleri karşılıyor. Komediden animasyona, korkudan maceraya tam 12 filmlik yeni vizyon haftası.

Haberin Devamı

Nisan ayı sinema açısından da fazlasıyla verimli geçiyor. Geride bıraktığımız aylara göre daha fazla film izleyiciyle buluşuyor. Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu hafta da 10'un üzerinde film sinema salonlarını ziyaret ediyor. Bu hafta Yola Geldik, Genç Pehlivanlar, Saklı, Şeytan Papuçta, Kor, Yolculuk, Babaların Babası ve Kabr-i Cin Mühür gibi yerli filmlerin yanı sıra; Avcı Kış Masalı, Kral İçin Hologram, Kuzular Kurtlara Karşı ve Küçük Kral filmleri gösterime giriyor. 

YOLA GELDİK

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Kolpaçino: Bomba filmindeki Nedim karakteriyle hafızalara kazınan Orhan Aydın'ın senaryosunu yazdığı komedi filminin yönetmen koltuğunda Haydar Işık oturuyor. Oyuncu kadrosu oldukça geniş olan filmde Ozan Dağgez, Merak Kaplan, Serkan Şengül, Ferdi Kurtuldu, Ayça Kuru, Teoman Gelmez, İrfan Aslanhan, Serhat Özcan, Balamir Emren ve Orhan Aydın gibi isimler yer alıyor. Film, çalıştıkları yerin kasasından bir miktar para çalıp, Beyoğlu barlarında eğlenen Kutay ve Yusuf'un kaçış hikayelerine odaklanıyor.

Haberin Devamı

AVCI KIŞ MASALI

Bu hafta hangi filmler vizyonda

 

Chris Hemsworth ve Charlize Theron'un rollerine geri döndüğü Avcı Kış Masalı'nda Emily Blunt ve Jessica Chastain yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Frank Darabont ve Cedric Nicholas-Troyan'ın oturduğu film, Pamuk Prenses ve Avcı filminde avcıların nerenden geldiği ve nasıl yetiştikleri gibi soruları yanıtlıyor.

KOR

Bu hafta hangi filmler vizyonda

 

Çekimleri İstanbul'un farklı semtlerinde gerçekleştirilen senaryosunu ve yönetmenliğini Zeki Demirkubuz'un üstlendiği film. Aşk ve ihanetin gayya kuyusunun anlatılacağı filmde Taner Birsel, Aslıhan Gürbüz, Caner Cindoruk, İştar Gökseven, Çağlar Çorumlu gibi isimler yer alıyor. Film aynı zamanda Demirkubuz'un on birinci filmi olma özelliğini taşıyor. 

 

Haberin Devamı

KRAL İÇİN HOLOGRAM

Bu hafta hangi filmler vizyonda

 

Oscar Ödüllü Tom Hanks'in başrolde olduğu roman uyarlaması A Hologram For The King bu haftanın merak uyandıran filmlerinden. Filmde Hanks'in yanı sıra Ben Whishaw, Alexander Black, Sarita Choudhury, Sidse Babett Knudsen, Tom Skerritt gibi isimler yer alıyor. Film, Amerikalı bir satıcının Suudi Arabistan'da işlerini yoluna koymak amacıyla yaptığı girişimlere odaklanıyor.  

GENÇ PEHLİVANLAR

Bu hafta hangi filmler vizyonda

 

Bu haftanın vizyona giren yeni filmlerinden olan Genç Pehlivanlar, tutkuları uğruna yaşayan, öğrenen ve acı çeken genç güreçlileri konu alıyor. Mete Gümürhan'ın Aslıhan Ünaldı ile yazdığı ve yönettiği Genç Pehlivanlar, Amasya Güreş Merkezi Yatılı Okulu'ndaki 26 küçük çocuğun şampiyon olabilmek adına yaşadıklarını perdeye taşıyor.

 

Haberin Devamı

SAKLI

Bu hafta hangi filmler vizyonda

 

Selim Evci yazıp yönettiği İki Çizgi ve Rüzgarlar filmlerinin ardından Saklı filmiyle üçüncü uzun metraj filmini çekmiş oluyor. Settar Tanrıöğen, Türkü Turan, İlhan Şeşen, Pelin Akil, Ümit Çırak gibi isimlerin yer aldığı film, iki ailenin kesişen saklı hayatlarını konu alırken aynı zamanda insanın kendi dünyasındaki "saklı" duygularına da odaklanıyor.

 

ŞEYTAN PAPUÇTA

Bu hafta hangi filmler vizyonda

 

Bu haftanın yeni korku filmlerinden biri olan Şeytan Papuçta'ın senaryo ve yönetmenliğine A. Cengiz Mert imza atıyor. Ömer Acar, İbrahim Kolcu, Murat Kaya, Sancak Bayraktar gibi isimlerin yer aldığı film, define aramaya çıkan sekiz arkadaşın buldukları definenin lanetli olmasını anlamalarının ardından yaşadıkları korku dolu anlara odaklanıyor.

 

Haberin Devamı

YOLCULUK

Bu hafta hangi filmler vizyonda

 

Mustafa Kenan Aybastı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Bedia Ener, Cezmi Baskın, Ahmet Karslı, Ahmet Sarican, Arda Kavaklıoğlu, Cansu Fırıncı, Dilşah Demir gibi isimler yer alıyor. Film, kimlik karmaşası yaşayan Mehmet adlı gencin kendi kişiliğini sorgulama ve arayışına odaklanıyor.

 

BABALARIN BABASI

Bu hafta hangi filmler vizyonda

 

22 Nisan haftasında vizyona giren bir yerli komedi filmi daha Babaların Babası. Nuri Özgül ve Şenol Zencir'in senaryosunu yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Raşit Çelikezer oturuyor. Ali Sürmeli, Menderes Samancılar, Burak Satıbol, Ayhan Taş, İsmail Demirci, Burcu Binici, Erdal Cindoruk gibi isimler yer alıyor. İstanbul baronu Necdet Çetin "Babaların Babası", yasaklamasına rağmen diğer mafya babaları arkasından iş çevirmektedir. Bunu duyan Babaların Babası onlara ders vermek için plan yapar ancak mezarlıkta suikaste uğrar ve yaralanır. Yaşanan olayın sorumluluğu, Tarık Tenekeci'nin üzerine kalır.

 

Haberin Devamı

KABR-İ CİN MÜHÜR

Bu hafta hangi filmler vizyonda

 

Çoşkun Gündoğdu ve Volkan Adıyaman'ın senaryosunu yazdıp yönetmenliğini üstlendiği film, sevmediği biriyle evlendirilen Zöhre'nin bir cin tarafından Kuran-ı Kerim'den yola çıkılarak yazılan kitabı çalması ve büyüleri uygulamasını anlatıyor. Yanlış uygulanan büyü sonrasında Azazel cini serbest bırakılır ve köyde açıklanamayan kanlı olaylar "Yolçatı Vakkası" ortaya çıkar.

 

KUZULAR KURTLARA KARŞI

Bu hafta hangi filmler vizyonda

 

Bu hafta vizyona giren filmler arasında küçük sinemaseverler tarafından beğenilecek bir animasyon, Kuzular Kurtlara Karşı. Karlar Kraliçesi'nin yapımcıları tarafından yapılan animasyonun yönetmenliğini Andrey Galat ve Maxim Volkov üstleniyor. Sihirli bir dünyada doğa ile barış içinde kendi hallerinde yaşayan koyun sürüsünün huzuru vadiye inen kurt sürüsü tarafından bozulur. Kurtlar bu sırada yaşlanan liderlerini değiştirmeye kararlıdır. Sürünün en şapşal kurdu Gri, liderliğe aday olur. Şapşallığı peşini bırakmaz ve yanlışlıkla içtiği sihir iksir yüzünden bir koça dönüşür.

 

KÜÇÜK KRAL

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Sandor Jesse ve Lutz Stützner tarafından yönetilen animasyon Hans-Werner Honert ve Ines Keerl tarafından yazıldı. Filmin orijinal seslendirmelerini ise Otto Sander, Friedrich Schoenfelder, Paul Falk, Jamie Lee Blank ve Till Kundrun gibi isimler yaptı.

 

sinemajor.com tarafından hazırlanmıştır. 

BAKMADAN GEÇME!