Bu hafta hangi filmler vizyonda?

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta hangi filmler vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 11:25

21 Ocak haftasında 4'ü yerli olmak üzere toplamda 8 yeni film sinema salonlarını ziyaret ediyor. 12 dalda Oscar adayı olan Diriliş (The Revenant) başta olmak üzere Dedemin Fişi, Şevkat Yerimdar 2: Bizde Sakat Çok, Karlar Kralı Norm, Çılgın İhtiyar, Gençlik, Köstebekgiller 2: Gölge'nin Tılsımı, Şafakla Dönenler filmleri vizyona giren filmler arasında.

Haberin Devamı

Bu hafta sinema salonları yeni filmlerle dolup taşıyor. 4'ü yerli olmak üzere toplamda 8 yeni film bu hafta gösterime giriyor. 21 Ocak haftasında vizyona giren yeni filmler arasında BKM Film'in yapımcılığını üstlendiği Dedemin Fişi, 12 Oscar adaylığıyla son dönemin en çok konuşulan filmi Diriliş (The Revenant), Şevkat Yerimdar'ın devam filmi Şevkat Yerimdar 2: Bizde Sakat Çok, animasyon tutkunlarına selam çakan Karlar Kralı Norm ve Köstebekgiller 2: Gölge'nin Tılsımı yer alıyor. Ayrıca bu hafta Robert De Niro ve Zac Efron'un başrolde olduğu Çılgın İhtiyar, Paolo Sorrentino'nun filmi Gençlik ve son olarak Şafakla Dönenler filmleri 21 Ocak haftasının yeni filmleri.

DEDEMİN FİŞİ

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Haberin Devamı

Ekranlarda izleyicileri güldürmeyi başaran Güldür Güldür ekibi bu kez sinema filmiyle izleyici karşısına çıkıyor. Meltem Bozoflu'nun yönetmenliğini üstlendiği filmde Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, İrem Sak, Özge Borak, Doğa Rutkay, Ali Sunal ve Ayşen Gruda gibi isimler yer alıyor. Film, ölmek üzere olan babalarından kendilerine kalacak olan mirasın en büyük payını almaya çalışan Çirçi Ailesi fertlerinin eğlenceli hikayesine odaklanıyor. 

DİRİLİŞ

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Oscar ödüllü yönetmen Alejandro G. Iñárritu, tekrar Oscarlık bir filme imza attı. "En İyi Film", En İyi Yönetmen" ve "En İyi Erkek Oyuncu" kategorileri başta olmak üzere toplamda 12 Oscar adaylığı kazanan film bu haftanın önemli filmlerinden. Mark L. Smith ve Alejandro G. Iñárritu tarafından kaleme alınan senaryoda Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson, Will Poulter ve Paul Anderson yer alıyor. Film Hugh Glass adındaki bir kaşifin ayı saldırısı sonrası hayatta kalma ve intikam mücadelesini anlatıyor.

 

Haberin Devamı

ŞEVKAT YERİMDAR 2: BİZDE SAKAT ÇOK

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Oldu Teşekkürler skeçleriyle bir anda popüler olan Şevkat Yerimdar'ın ikinci filmi vizyonda! Bülent İşbilen'in senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği filmde Özgürcan Çevik başrolde yer alıyor. Filmde ayrıca Başak Parlak, Cezmi Baskın, Numan Çakır gibi isimler yer alıyor. 

 

ÇILGIN İHTİYAR

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Sinemanın ihtiyar delikanlısı Robert De Niro, Zac Efron ve Dermot Mulroney'i bir araya getiren Çılgın İhtiyar, sinemaseverlere eğlenceli dakikalar yaşatmayı amaçlıyor. Dan Mazer tarafından yönetmenliği üstlenilen filmde Zoey Deutch, Julliane Hough, Aubrey Plaza, Adam Saul Pally gibi isimler yer alıyor. Film, dedesiyle bahar tatilini geçirmek üzere Florida´ya giden bir gencin komik hikayesini anlatıyor.

 

GENÇLİK

Haberin Devamı

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Oscar ödüllü yönetmen Paolo Sorrentino'nun kamera arkasına geçtiği Gençlik oyuncu kadrosuyla söz ettiren filmlerden. Michael Caine ve Harvey Keitel'in başrolde olduğu filmde Rachel Weisz, Paul Dano ve Jane Fonda gibi isimler yer alıyor. Film, emeklilik dönemlerini İsviçre Alpleri'nde geçirmeyi planlayan Fred ve Mick'i konu alıyor.

 

ŞAFAKLA DÖNENLER

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Murat Eroğlu'nun ilk uzun metrajlı filmi olan Şafakla Dönenler, bir baba ve oğulun hayatlarını sürdürebilmek için zor şartlarda çalışmaları ve herşeye rağmen insanlıklarını kaybetmemelerine odaklanıyor. Filmde Mehmet Ünal, Kadir Selçuk, Gürkan Korkmaz, Emre Kentmenoğlu, Uğur Erzengin gibi isimler yer alıyor.

 

Haberin Devamı

KÖSTEBEKGİLLER 2: GÖLGE'NİN TILSIMI

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Küçük sinemaseverlerin hafta sonu için ilgisini çekebilecek olan yapımlardan biri olan Köstebekgiller 2: Gölge'nin Tılsımı haftanın yeni filmlerinden. Live-action tekniğiyle çekilen ilk yerli animasyon olan Köstebekgiller'in devamı olan filmde İnci Türkay, Reyhan Asena Keskinci, Ege Yazar, Janset, Ali Nuri Türkoğlu gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Kudret Sabancı oturuyor.

 

KARLAR KRALI NORM

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Küçük sinemaseverlerin dikkatini çekebilecek filmlerden biri olan Karlar Kralı Norm, kendi halinde yaşayan sevimli ayı Norm'un yaşam alanına turistik mekan yapmaya çalışan iş adamıyla girdiği mücadeleye odaklanıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Trevor Wall otururken senaryo Jack Donaldson ve Derek Elliot tarafından yazılıyor.

 

Haberin Devamı

Bu hafta hangi filmler vizyonda
 tarafından hazırlanmıştır. 

 

BAKMADAN GEÇME!